Crna Kronika

Sapunica Gotovčevi

Ante Gotovac priveden zbog obiteljskog nasilja

Ante Gotovac priveden zbog obiteljskog nasilja

Policija je došla do Simoninog stana, ali Ante više nije bilo. Pronašli su ga jutros u stanu na Srebrnjaku i priveli na ispitivanje. Ante je još uvijek u policijskoj postaji, a prekršajna obrada u tijeku

Simona Gotovac sinoć je policiji prijavila svojeg supruga Antu zbog verbalnog napada, potvrdila je glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba. Ante je došao ispred stana u kojemu Simona stanuje s Gabrijelom od kada ga je napustila i napao je, ali prema prijavi samo verbalno.

Policija je došla do Simoninog stana, ali Ante više nije bilo. Pronašli su ga jutros u stanu na Srebrnjaku i priveli na ispitivanje. Ante je još uvijek u policijskoj postaji, a prekršajna obrada u tijeku.

Kontroverzni par u posljednje je vrijeme zaokupljen skandalima i prepucavanjima. Simona je čvrsto odlučila napustiti supruga i preselila se s kćerkom u stan svojeg oca, a Ante joj je odgovorio objavivši oglas da traži novu curu jer "ima volje, novca i Mercedes".

No, Antina situacija ipak nije tako bajna. Pored poslovnih i financijskih problema ima i zdravstvenih i to sa živcima i depresijom, Elektra ga je napala da ne plaća struju, a Sabina Čedić optužila za nemoralne ponude. Gotovac joj je, kako je izjavila, ponudio "pristojnu" svotu novca da mu bude nova žena i doseli kod njega, a sve s ciljem da emotivno dotuče Simonu.

Ante je suprugu pokušao zadržati i neuobičajenim dokumentom koji Simonicu obvezuje da radi sve što joj on naloži, a on će, zauzvrat, velikodušno to isto i financirati. Kada je Simona spomenula razvod Gotovac je istaknuo kako će mu, ako ga ostavi, morati isplatiti 10 milijuna eura. No, na kraju se ispostavilo da ih ugovor veže samo poslovno, a ne i privatno.


Reci što misliš!