Crna Kronika

Željeznička nesreća

Broj ozlijeđenih u nesreći vlaka narastao na 50

Broj ozlijeđenih u nesreći vlaka narastao na 50

U Traumatološku kliniku primljena su 22 putnika, među njima, prema prvim informacijama, nema teže ozlijeđenih, uglavnom su natučeni te imaju hematome ili istegnuće mišića

U nesreći vlaka na relaciji Sisak- Zagreb, koji se u 5,26 sati nije zaustavio na Glavnom zagrebačkom kolodvoru te je udario u odbojnik, ozlijeđeno je 50 putnika iz vlaka, doznaje se u policiji, javlja HTV u jutarnjim vijestima

U policiji za sada nemaju podatke o težini ozljeda. Uzroci nesreće se istražuju, kazala je glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Aleksandra Ljuba dodavši kako je za sada teško reći što je izazvalo tu željezničku nesreću.

Prema dosadašnjim informacijama u toj je nesreći jedna osoba zadobila frakturu lubanje i bori se za život na intenzivnoj neurokirurškoj jedinici u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica te će danas biti operirana. U toj su bolnici primili još četvero lakše ozlijeđenih.

U Traumatološku kliniku primljena su 22 putnika, među njima, prema prvim informacijama, nema teže ozlijeđenih, uglavnom su natučeni te imaju hematome ili istegnuće mišića. Osmero ozlijeđenih primljeno je u KBC Zagreb i prema prvim informacija nema teže ozlijeđenih, ali to bi trebala potvrditi medicinska obrada koja još traje.


Reci što misliš!