Crna Kronika

Zločin

Njemačka: Ubio sinove željeznom šipkom pa se bacio pod vlak

Njemačka: Ubio sinove željeznom šipkom pa se bacio pod vlak

Zločin se dogodio u nedjelju navečer, a policija je o njemu izvijestila jučer. Markus W. Bio je sa svojom majkom i dva sina kod kuće

U njemačkom gradu Kasselu 42-godišnji otac željeznom je šipkom zatukao i ubio svoja dva sina, stara tri i pet godina, a nakon toga se bacio pod vlak, javila je njemačka policija.

Zločin se dogodio u nedjelju navečer, a policija je o njemu izvijestila jučer. Markus W. Bio je sa svojom majkom i dva sina kod kuće. Majka je nakon 23 sata na deset minuta napustila kuću, a kad se vratila vidjela je svoje unuke na podu, teško ozlijeđene. Oca nije bilo nigdje.

Žena je nazvala policiju, koja je brzo našla pomahnitalog muškarca, koji se nedugo nakon zločina bacio pod vlak. Trogodišnjak je umro iste noći, a petogodišnjak tijekom jučerašnjeg dana.

Policija je otkrila da je oružje ubojstva bila 60 centimetara duga željezna cijev. Motiv je bio razvod do kojeg je došlo tjedan dana ranije.

Susjedi su ispričali kako je Markus imao dobar odnos sa sinovima, ali je u zadnjih tjedan dana bio u jakoj depresiji zbog razvoda. Njegova bivša supruga ostala je u šoku i morala je dobiti psihološku pomoć.


Reci što misliš!