Crna Kronika

Pred 20-ak gostiju

Ugljan: Nakon verbalnog sukoba prijetio bombom

Ugljan: Nakon verbalnog sukoba prijetio bombom

Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom koji se sumnjiči da je sinoć oko 20.30 sati u caffe baru "Ritam" na Ugljanu nakon kraćeg verbalnog sukoba s vlasnikom, donio ručnu bombu iz koje je izvadio osigurač, zaprijetivši prisutnima (20-ak gostiju) da će ih ubiti.

Kada ga je vlasnik caffe bara uspio smiriti, udaljio se sa mjesta događaja.

Ubrzo nakon dojave, policija ga je pronaša i uhitila. Prilikom dovođenja u službene prostorije, 40-godišnjak je u službenom vozilu zaprijetio smrću dvojici policijskih službenika.

Temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru, izvršena je pretraga njegova doma, pri čemu je pronađena ručna bomba, koja mu je oduzeta.

Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

Kako doznajemo riječ je o Oliveru B., kojem je nakon privođenja istražni sudac izrekao mjera opreza, zabranu posjećivanja spmenutog caffe bara i približavanja oštećenincima na udaljenost manju od 20 m .


Reci što misliš!