Crna Kronika

Uzrok požara

Tehnički kvar uzrokovao požar u marini Solaris

Tehnički kvar uzrokovao požar u marini Solaris

U požaru je u potpunosti izgorjelo devet plovila dok su četiri oštećena. Šteta se procjenjuje na više milijuna eura, no policija tek mora utvrditi o kojem se iznosi radi

Policija je otkrila uzrok velikog požara u marini Solaris. Očevidom je utvrđeno da je požar izbio na brodu sa slovačkom zastavom a uzrok požara je tehnički kvar na instalaciji napona 220 V u predjelu komandno-upravljačke ploče, priopćila je jutros šibenska policija, javlja HTV

U požaru je u potpunosti izgorjelo devet plovila dok su četiri oštećena. Šteta se procjenjuje na više milijuna eura, no policija tek mora utvrditi o kojem se iznosi radi.

U noći s ponedjeljka na utorak izbio je veliki požar u marini hotelskog naselja Solaris. Vatrogasci JVP-a iz Šibenika dobili su dojavu o požaru u 2,10 sati, nakon čega su izišli na teren s deset vatrogasaca i četiri vozila.

Utvrđeno je kako su plovila u vodi, a ne na suhome vezu. U gašenje je bio uključen i eko brod, a zbog mogućega zagađenja postavljene su i eko brane. Požar je lokaliziran u 4,26 sati, a ugašen je u 5,12 sati.


Reci što misliš!