Crna Kronika

Dječaku poginula obitelj

Dječak preživio nesreću jer ga je udar izbacio iz gorućeg trupa aviona

Dječak preživio nesreću jer ga je udar izbacio iz gorućeg trupa aviona

U jučerašnjoj teškoj avionskoj nesreći koja se dogodila u glavnom libijskom gradu Tripoliju samo čudom preživio je dječak iz Nizozemske, za kojega još nije sigurno koliko ima godina a strane agencija pišu kako ima između 8 i 10 godina. Visoki izvor s tripolijskog aerodroma izjavio je kako je dječaka udar izbacio kroz gorući trup aviona van te da je zato preživio.

Većina ljudi u avionu bili su nizozemski turisti, dječaku je poginula cijela obitelj, roditelji te brat i sestra, a on je izvan životne opasnosti. Osim Nizozemaca bilo je nekoliko Francuza, Britanaca Nijemaca, Finaca, Filipinaca, Južnoafrikanaca, a posada je bila iz Libije. Snimke i fotografije jedinog preživjelog jučer su obišle svijet. Libijska televizijska kuća Libyan TV pokazala je snimku preživjelog dječaka sa zamotanom glavom i maskom s kisikom iz bolnice u Tripoliju. Liječnik je rekao kako su dječaku slomljene obje noge te se nalazi na odjelu intenzivne njege, no njegovo stanje je stabilno.

Dijelovi olupine ali i tijela nalazila su se u krugu od 800 metara. "Nije bilo znakova života nigdje. Bio je to grozan prizor." - rekao je očevidac koji je među prvima stigao na mjesto nesreće. Dodao je kako je vidljivost bila loša, te da je po dolasku na mjesto nesreće jedino rep aviona prepoznatljiv, sve drugo bilo je uništeno.


Reci što misliš!