Crna Kronika

Istraga u tijeku

Norvežanin premlaćen na Bačvicama

Norvežanin premlaćen na Bačvicama

Sumnja se da je mladi Norvežanin ozlijeđen prilikom izbacivanja iz kluba Bačvice, u kojem je navodno smetao gostima. Redar kluba priveden je u policijsku postaju

21-godišnji Norvežanin pronađen je rano jutros oko 3 sata pijan u nesvijesti na popularnim Bačvicama. Prevezen je u splitski KBC s teškim ozljedama glave.

Ispostavilo se da ima frakturu zatiljne kosti, kontuziju glave i vratnu ozljedu. Smješten na Odjelu neurokirurgije na Jedinici intenzivnog liječenja. Pri svijesti, ali se ničeg ne sjeća.

Sumnja se da je ozlijeđen prilikom izbacivanja iz kluba Bačvice, u kojem je navodno smetao gostima. Redar kluba priveden je u Drugu policijsku postaju, a tijekom popodneva privest će ga istražnom sucu.

Vlasnik kluba Bačvice Ino Babić obaviješten je o incidentu. Kaže da je došlo do sukoba grupe gostiju i redara na terasi kluba, ali da nije korištena nikakve prekomjerna sila ili rekviziti.

Čuo je da je ozlijeđeni Norvežanin dobro i nada se da bi uskoro mogao iz bolnice. Sumnja da se ozlijedio jer je nezgodno pao. O svom djelatniku ne bi. "Neka se završi postupak, da sad nešto kažem bilo bi nekorektno", drži Babić.


Reci što misliš!