Crna Kronika

Monstrum

Srbija: Silovatelj i ubojica djevojčice umro na rođendan svoje žrtve

Srbija: Silovatelj i ubojica djevojčice umro na rođendan svoje žrtve

"Monstrum iz Starih Ledinaca" je jučer ujutro umro u snu u zatvorskoj bolnici

U beogradskom zatvoru je jučer umro 52-godišnji Mladen Ogulinac, silovatelj i ubojica djevojčice Marije Jovanović. Malena Marija je na jučerašnji dan trebala napuniti osam godina.

"Monstrum iz Starih Ledinaca" je jučer ujutro umro u snu u zatvorskoj bolnici. Najvjerojatnije je umro od posljedica srčanog udara, piše Press. Ogulinac je 26. lipnja silovao pa zadavio Mariju Jovanović, a nakon uhićenja je smješten u zatvorsku bolnicu zbog psihijatrijskog ispitivanja.

"Nadam se da gori u paklu"

Izvor iz zatvora tvrdi kako se Ogulinac od dolaska u bolnicu nije žalio na zdravstvene probleme. Tijelo mu je odvedeno na obdukciju, a pretpostavlja se kako je umro od srčanog udara. Obitelj Marije Jovanović je razočarana ovakvim razvojem događaja, jer su željeli da mu se sudi.

"Žao mi je što je zlotvor umro prije suđenja i izricanja kazne. Žalim za zemaljskom pravdom. Ali, pokazalo se da ga je stigla božja ruka", kazao je Marijin otac Slobodan i dodao da se nada kako Ogulinac gori u paklu, "gdje mu je i mjesto".

Mještani Starih Ledinaca ne žele da Ogulinac bude pokopan u njihovom selu, a već su pokrenuli inicijativu da se sruši kuća u kojoj je silovao i ubio malenu Mariju.


Reci što misliš!