Crna Kronika

Pokupili ga svatovi

Policija dva mjeseca tražila kartonskog kolegu

Policija dva mjeseca tražila kartonskog kolegu

Naime, zbog krađe makete policijskog službenika, postavljene uz cestu radi prevencije prometa, kazneno će biti prijavljeni 20-godišnjak i 30-godišnjak, za koje se osnovano sumnja da su počinili spomenuto kazneno djelo 27. kolovoza oko 18.35 sati na državnoj cesti D-3

Tko je ukrao maketu policijskog službenika u Presečnom, nakon gotovo dva mjeseca kriminalističkog istraživanja, uspjela je otkriti varaždinska policija.

Naime, zbog krađe makete policijskog službenika, postavljene uz cestu radi prevencije prometa, kazneno će biti prijavljeni 20-godišnjak i 30-godišnjak, za koje se osnovano sumnja da su počinili spomenuto kazneno djelo 27. kolovoza oko 18.35 sati na državnoj cesti D-3.

Upravljajući osobnim vozilom koje je sudjelovalo u svadbenoj povorci, 20-godišnjak je u mjestu Presečno kod Novog Marofa ugledao maketu policijskog službenika te je zaustavio vozilo, dok je 30-godišnji suvozač maketu uzeo i stavio u vozilo. Vožnju su nastavili prema Varaždinu, odnosno restorana gdje se održavala svadbena svečanost.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.