Crna Kronika

Iz Zagreba stigao pokretni laboratorij

Karlovac: Preminuo mladić, sumnja se na trovanje plinom

Karlovac: Preminuo mladić, sumnja se na trovanje plinom

Pretpostavlja se da se je u automobilu tijelo 21-godišnjeg L.T. čiji je nestanak jutros prijavljen karlovačkoj policiji

Jutros oko 9.25 sati u Karlovcu je jedna mlađa osoba pronađena mrtva. Mladić je bio u automobilu Fiat Bravo na poljskom putu u Gornjem Mekušju, nedaleko karlovačkog Gradskog stadiona. Nagađa se da je riječ o samoubojstvu.

Kako javlja KAportal , na automobilu su bili zalijepljeni papiri s nacrtanim znakom za opasnost - "mrtvačkom glavom", natpisom "danger" te natpisom "otrovni plin hidrogen sulfid - zovite policiju".

Pretpostavlja se da se je u automobilu tijelo 21-godišnjeg L.T. čiji je nestanak jutros prijavljen karlovačkoj policiji. Mladić se svojim roditeljima nije javio već dva dana. Na mjestu događaja u Mekušju nalazi se otac nestalog mladića, Karlovčanin Miroslav Tomašević zvani Miri Pop. Novinarka Radio Mrežnice upitala ga je je li u automobilu njegov sin, nakon čega se Tomašević ulovio za glavu, čučnuo i zaplakao. Službene potvrde identiteta osobe u automobilu nema.

Automobil se u istom tom polju, doznaje se od lokalnog stanovništva, nalazi već dva dana. Također, zaposlenici obližnje mljekare policiji su prijavili širenje čudnog i neugodnog mirisa.

Na terenu su policajci, vatrogasci i hitna pomoć. Očekuje se dolazak toksikologa i pirotehničara iz Zagreba. Zbog intenzivnog mirisa koji se širi, gotovo svi su udaljeni iz blizine automobila.

Vatrogasci, zbog sumnje na trovanje, imaju zaštitne maske na licima kako bi se bez opasnosti približili vozilu. Hidrogen sulfid ili sumporovodik je bezbojan, vrlo otrovan i zapaljiv plin pa su mjere predostrožnosti obvezne.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.