Crna Kronika

Nesreća

Petero mrtvih u barskoj pucnjavi u Meksiku

Petero mrtvih u barskoj pucnjavi u Meksiku

Policija nije dala nikakav motiv za napad u baru "Desperados", koji se dogodio rano u nedjelju. Devet ozlijeđenih je u teškom stanju i odvezeni su u bolnicu, rekao je glasnogovornik državnog odvjetništva

Naoružani napadači upali su u bar u zloglasnom meksičkom gradu Ciudad Juarezu i otvorili vatru, ubivši pri tome pet ljudi i ranivši još devet, javile su vlasti.

Policija nije dala nikakav motiv za napad u baru "Desperados", koji se dogodio rano u nedjelju. Devet ozlijeđenih je u teškom stanju i odvezeni su u bolnicu, rekao je glasnogovornik državnog odvjetništva.

U izdvojenom napadu u istoj saveznoj državi, ubijen je ravnatelj zatvorskog sustava, kojeg su pripadnici kartela napali u vozilu. Zajedno s njim vozio se i njegov sin, koji je također stradao.

U zadnje dvije godine je u Ciudad Juarezu, koji je poprište rata između dva najmoćnija kartela, Ciudad i Sinaloa, poginulo preko 4000 ljudi.

U državi Guererro policija je u skrivenoj grobnici, u kojoj je prošli tjedan pronađeno 18 leševa, pronašla posmrtne ostatke još dvojice muškaraca.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.