Crna Kronika

Izvan životne opasnosti

Policija uhvatila napadača na Lovrenčića

Policija uhvatila napadača na Lovrenčića

Zagrebačka policija danas je izvijestila kako provodi kriminalističko istraživanje nad jednom osobom koja se dovodi u vezu s napadom na 19-godišnjaka u centru Zagreba u noći sa subote na nedjelju.

Podsjetimo, radi se o mladom Zvonimiru Lovrenčiću, hokejašu prve momčadi Medveščaka i bratu hokejaša istog kluba Marka Lovrenčića. Lovrenčić je napadnut dok se vraćao kući, te je zadobio teške tjelesne ozljede glave i čeljusti.

Okolnosti sukoba nisu još poznate, pretpostavlja se da je do napada na hokejaša došlo zbog djevojke koja je bila u njegovom društvu.

Mladi hokejaš jučer je za vrijeme utakmice Medveščaka, koja je započela minutom šutnje zbog strašnog događaja, operiran. Operacija čeljusti prošla je bez problema, a on je pri svijesti i izvan životne opasnosti iako mu je stanje teško.

"Njegov oporavak bit će dug i naporan s obzirom na težinu ozljeda. S prvim treninzima mogao bi početi tek kroz mjesec-dva, što znači da je sezona za njega izgubljena. Također, sada neće niti nastupiti za reprezentaciju U20 na Svjetskom prvenstvu koje se održava u siječnju", rekao je za Index Ranko Vučinić, glasnogovornik Medveščaka,

"Nasilje nema opravdanja, one koji su ga počinili treba privesti pravdi, a ne da se dogodi farsa koja se dogodila prije nekog vremena. Mi u klubu želimo vjerovati da će napadači biti primjereno kažnjeni", dodao je Vučinić aludirajući na skoro pa oslobađajuće presude napadačima na Luku Ritza.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.