Crna Kronika

Nesreća kod Dubrovnika

Sudar blokirao promet Dubrovnika s Konavlima i Crnom Gorom

Sudar blokirao promet Dubrovnika s Konavlima i Crnom Gorom

U nesreći su oba vozača i četvorica putnika iz kamiona zadobili lakše tjelesne ozljede zbog kojih im je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Dubrovnik

Čak šest osoba zadobilo je lakše tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila na predjelu Duboka Ljuta između Župe Dubrovačke i Konavala, piše slobodnadalmacija.hr

Do nezgode je došlo u srijedu 20. srpnja oko 18,25 sati na Jadranskoj magistrali odnosno cesti D- 8 kad je Pero P. (63) iz Zagreba, upravljajući osobnim vozilom “Kia Sorento” dubrovačkih registracija iz smjera Cavtata ka Dubrovniku.

U Dubokoj Ljutoj je izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu traku kolnika, gdje se sudario s kamionom “mercedes” imotskih registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljao Ivan K. (48) iz Imotskog.

U nesreći su oba vozača i četvorica putnika iz kamiona zadobili lakše tjelesne ozljede zbog kojih im je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Dubrovnik. Nakon pružene pomoći na kućnu su njegu pušteni svi sudionici nezgode osim jednog od ozlijeđenih putnika koji je, iako lakše ozlijeđen, zadržan na liječenju na Odjelu traumatologije.

Zbog nezgode je promet na tom dijelu D- 8 bio zatvoren od 19,30 do 20,30 sati u oba smjera tako da je Dubrovnik bio “odsječen” od Konavala i Crne Gore što je stvorilo kilometarske kolone vozila s obje strane mjesta sudara.

Slobodnadalmacija.hr/ezadar


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.