Crna Kronika

Zaradili gotovo milijun kuna

Prekinut lanac prostitucije na području Zagreba

Prekinut lanac prostitucije na području Zagreba

Djevojke su boravile u unajmljenim stanovima na području Zagreba, za što je bio zadužen glavni organizator 51-godišnji muškarac

Zagrebačka policija uhitila je tri osobe koje se dovode u vezu s organizacijom lanca prostitucije na području Zagreba. Jutros je potvrđeno kako je riječ o 51-godišnjim muškarcem iz Zagreba, 28-godišnjom ženom iz Plitvičkih jezera te 27-godišnjim muškarcem iz Otočca koji se terete da su počinili kazneno djelo podvođenja.

Djevojke su boravile u unajmljenim stanovima na području Zagreba, za što je bio zadužen glavni organizator 51-godišnji muškarac. Naime, on je pronalazio mušterije te ih odvodio kod djevojaka. Seksualne usluge muškarcima za novčanu naknadu nuđene su i preko oglasa, a muškarac je i po potrebi odvozio djevojke na adrese konzumenata.

Dogovor s 28-godišnjakinjom bio je da za novčanu naknadu pronalazi i angažira djevojke za pružanjem seksualnih usluga, dok je 27-godišnja za novčanu naknadu pružao fizičku zaštitu djevojkama koje su pružale seksualne usluge.

"Protupravna imovinska korist utvrđena ovim kriminalističkim istraživanjem iznosi oko 840 000 kuna. Protiv osumnjičenih podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, te su dovedeni Pritvorskom nadzorniku", službeno je potvrđeno iz policije.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.