Crna Kronika

Nakon svađe

Srbija: Raskomadao oca i bacio ga u jezero

Srbija: Raskomadao oca i bacio ga u jezero

Užasan zločin šokirao je stanovnike Vukušića kod Vladimirca u Srbiji. Dejan Ilić priznao je kako je poslije svađe u zajedničkoj obiteljskoj kući sjekirom ubio oca, raskomadao ga, dijelove stavio u torbe i bacio ih u Tabanovačko jezero, javlja Blic.

Osumnjičeni 26-godišnji Ilić uhićen je prije dva dana u kući u kojoj je počinjen zločin, samo nekoliko sati nakon što je policija u jezeru pronašla raskomadano tijelo njegovog oca Radovana.

Iako je isprva negirao zločin, odveden je na poligraf te je na kraju sve priznao. Ispričao je kako su se on i otac često svađali, a jedna takva svađa izbila je i na dan ubojstva. Bila je, zapravo, potpuno bezazlena. Dejan je uzeo sjekiru i udario oca po glavi i još nekoliko puta po tijelu.

Nakon što je otac pao na tlo, Ilić je njegovo tijelo odvukao u kupaonicu ta mu u kadi velikim nožem odrezao udove. Budući da je sve bilo puno krvi, dijelove tijela je odlučio rasporediti u vrećice i torbe te ih se što prije riješiti.

Na torbe je čak privezao cigle, nadajući se da na taj način neće isplivati na površinu. Nakon što je i to riješio, vratio se kući i ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Pričekao je nekoliko dana, a potom je sam prijavio očev nestanak, kako ne bi postao sumnjiv sumještanima.

Već dan kasnije policija je u jezeru pronašla Radovanove dijelove tijela te odmah posumnjala kako se radi obiteljskom zločinu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.