Crna Kronika

Pijan sjeo za upravljač

Makarska: Automobilom sletio u more, pronašli ga tek idući dan

Makarska: Automobilom sletio u more, pronašli ga tek idući dan

Tragedija u Makarskoj. Tridesetšestogodišnjakinja je policiji oko 17 sati prijavila nestanak svog supruga. Pronašli su ga tri sata kasnije - mrtvog.

Ispostavilo se da je tijekom noći sletio s prijateljevim automobilom u more i poginuo. Oko 20.45 sati automobil je izvučen iz mora. Potvrđeno je da se radi o nestalom 41-godišnjem Nenadu Botici. Policija istražuje okolnosti stradavanja, o svemu je obaviješteno i Državno odvjetništvo.

Botica je sinoć izašao s prijateljima u provod. Rastali su se u kasni sat. Rekao im je da je dosta popio te da će odspavati na brodu Calypso, na kojem inače radi nekakve popravke. Do broda, međutim, nikada nije došao. Na putu je spazio prijateljevog Opela. Ključevi su bili u bravi. Unatoč pijanstvu, Botica je sjeo za upravljač. Čini se da je umjesto u rikverc, ubacio mjenjač u prvu i krenuo - ravno u more.

Zabrinuta supruga, kada je jutros vidjela da joj muža nema kući, krenula je u potragu. Čula se s suprugovim prijateljima, krenuli su do Calypsa, no tamo ga nije bilo. Vlasnik Opela u neko doba je spazio da mu nema automobila na rivi. Ispostavilo se da je pokojni u autu cijeli dan bio u moru u makarskoj luci, no nitko ga nije primijetio jer je sletjevši s rive završio ispod plutajuće platforme.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.