Crna Kronika

Zagreb

Policija rješila tri pljačke banke, ranjeni pljačkaš preminuo

Policija rješila tri pljačke banke, ranjeni pljačkaš preminuo

Između 20.50 sati i 22 sata na zagrebačkom Laništu dogodila su se dva zločina. Oko 22 sata u tom kvartu došlo je do pucnjave. Neslužbeno doznajemo kako su policajci u kombiju na Laništu čekali pljačkaša poslovnice PBZ banke. Kada ih je primijetio došlo je do pucnjave, a on je nastavio svoj bijeg u crnom BMW-u zagrebačkom obilaznicom prema jugu.

Policajci su pljačkaša sustigli na Ininoj benzinskoj postaji na odmorištu Plitvice, gdje je ponovno došlo do pucnjave. U obračunu je pljačkaš ranjen u glavu te je s teškim ozljedama prevezen u Vinogradsku bolnicu gdje je preminuo, potvrdili su nam iz PU zagrebačke. Policija zbog trajanja očevida još ne izlazi  sa službenim podacima. Prema drugoj verziji događaja, pljačkaša nisu ranili policajci, već si je sam pucao u glavu kod uhićenja. Pljačka PBZ-a na Jarunu se dogodila jučer oko 19 sati.

Policija riješila tri pljačke banke

U bijegu pljačkaša s Laništa od policijskog kombija oštećen parkirani Audi imotskih registracija. Navodno su pljačkaša na Laništu čekali specijalci, jer je bio poznat kao nasilna osoba koja je ranije već osuđivana. U potjeri su sudjelovali i pripadnici ATJ Lučko te policijski helikopter.

Iz zagrebačke policije u jutarnjim satima se nije mogla dobiti službena nikakva informacija o sinoćnjem smrtnom ranjavanju i potjeri. U 10 sati će se održati konferencija za medije na kojoj će se policija pohvaliti da su razriješili tri pljačke banke te ćemo doznati više informacije o sinoćnoj dramatičnoj potjeri.

U Laništu je maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem sinoć oko 21 sata opljačkao poslovnicu sportske kladionice Favorit na Laništu te ukrao zasad nepoznatu svotu novca.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.