Crna Kronika

Dobar ulov

U automobilu koji je prevozila vučna služba pronađeno 215 kilograma marihuane

U automobilu koji je prevozila vučna služba pronađeno 215 kilograma marihuane

Šibenska policija predstavila je rezultate zapljene 215 kilograma marihuane. Policija za posjedovanje, proizvodnju i trgovanje tereti muškarca iz Bilica i Zagreba.

Policija je postupajući po saznanjima da se već neko vrijeme, nekolicina osoba iz Šibenika i Zagreba bavi švercom i preprodajom droge u Šibeniku policija je 9. siječnja zaustavila teretno vozilo.

"Zaustavili smo vozilo šibenskih registracijskih oznaka, odnosno vučna služba na čijem je priključnom vozilu se prevozio osobni automobil u kojem je izvršenom pretragom po nalogu suca istrage Županjskog suda u Šibeniku pronađena opojna droga marihuana ukupne bruto težine 21 434 grama", istaknula je glasnogovornica PU Šibensko-kninske Marica Kosor.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni 27-godišnji Šibenčanin osumnjičenom 27-godišnjaku iz Bilica pružao smještaj s namjerom pomaganja u počinjenu ovog kaznenog djela.

27-godišnjak iz Bilica je, uz kaznenu prijavu priveden, a protiv osumnjičenog 27-godišnjaka iz Šibenika će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Istraživanje nad 30-godišnjim Zagrepčaninom bit će provedeno po njegovu pronalasku.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.