Crna Kronika

Šibenik: privedena dvojica zbog dilanja heroina

Šibenik: privedena dvojica zbog dilanja heroina

Pod sumnjom da su počinili više kaznenih djela vezano uz proizvodnju i prodaju droge, šibenska policija privela je i kazneno prijavila dvojicu 36-godišnjaka koje tereti za 'dilanje' heroina na šibenskom području.

Šibensko-kninska policija u četvrtak je izvijestila kako prvoga 36-godišnjaka sumnjiči za 47 kaznenih djela proizvodnje i prometa drogama te pet djela omogućavanja trošenja droga. Istragom je utvrđeno da je 18. studenoga ujutro, kada je zbog sumnje da posjeduje drogu pregledan u šibenskoj Stankovačkoj ulici, pritvoren u policijsku postaju, gdje je dragovoljno izručio 11,5 grama heroina,

Pretragom njegove kuće pronađena je i oduzeta digitalna vaga na kojoj je, kako se pretpostavlja, vagao drogu prije nego ju je od svibnja do studenoga ove godine 'dilao' i posredovao pri prodaji na području Murtera i Šibenika.

Istim kriminalističkim istraživanjem policija je obuhvatila još jednoga 36-godišnjaka, kojega također sumnjiči za proizvodnju i promet drogama te da je s ovim prvim posredovao pri njezinoj prodaji na otoku Murteru.

Nakon što je protiv obojice podnijela kaznenu prijavu, policija ih je pritvorila


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.