Crna Kronika

800 tisuća kuna

Policija još nema osumnjičenih za pljačku Holdinga

Policija još nema osumnjičenih za pljačku Holdinga
Igor Soban/PIXSELL

Mediji nagađaju da je jučerašnjom pljačkom Holding 'olakšan' za 800 tisuća kuna, dok iz policije navode da se radi o većem iznosu, koji za sada ne preciziraju

Policija još nema osumnjičenih za pljačku koja se jučer predvečer dogodila u Zagrebačkom holdingu u Vukovarskoj ulici.

Mediji nagađaju da je jučerašnjom pljačkom Holding 'olakšan' za 800 tisuća kuna, dok iz policije navode da se radi o većem iznosu, koji za sada ne preciziraju.

"U 18:30 na području Trnja, u Ulici grada Vukovara, trojica su nepoznatih maskiranih počinitelja prijeteći vatrenim oružjem i uporabom tjelesne snage počinila razbojništvo nad 53 godišnjim zaštitarom i zaposlenicima poduzeća te otuđili novac. Lakše ozlijeđenom zaštitaru pružena je liječnička pomoć na mjestu događaja od strane hitne medicinske pomoći, a materijalna šteta je za sada neutvrđena, ali se cijeni većom. Za počiniteljima provodimo intenzivne mjere traganja", izjavio je Zlatko Ancić iz odnosa s javnošću PU zagrebačke ističući da za sad nemaju osumnjičenih.

Na upit što se dogodilo ozlijeđenom zaštitaru i je li iznos veći od 800 tisuća kuna, Ancić je neodređen.

"Za sada nije točno utvrđen, ali se utvrđuje. Kad budemo točno znali onda ćemo sa sigurnošću potvrditi taj podatak", odgovara Ancić dodajući da je zaštitar lakše ozlijeđen te da u policiji ostale detalje za sada nemaju.
 


Reci što misliš!