Crna Kronika

PU Zadarska

Tijekom proteklog vikenda na području PU zadarske devet teških krađa i sedam krađa

Tijekom proteklog vikenda na području PU zadarske devet teških krađa i sedam krađa

Tijekom proteklog vikenda na području PU zadarske evidentirano je devet teških krađa i sedam krađa

U proteklih nekoliko mjeseci, na Putu Bokanjca u Zadru, nepoznati je počinitelj iz stana u vlasništvu 31-godišnjakinje otuđio nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

U proteklih nekoliko dana, u Vrsima, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu njemačkog državljanina te otuđio alat vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih 10-ak dana, u Kašiću Gornjem, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 47-godišnjaka te otuđio alat i televizor vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s četvrtka na petak, na gradskoj tržnici u Zlatarskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u štand u vlasništvu 65-godišnjaka te otuđio med vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s četvrtka na petak, u Rtini, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

U proteklih nekoliko mjeseci, u auto-kampu u Sv. Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj provalio u kamp-kućicu u vlasništvu slovenskog državljanina te otuđio alat vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Benkovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk u vlasništvu 54-godišnjaka te otuđio slatkiše i sokove ukupne vrijednosti nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Ulici Ravnice u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ured te otuđio prijenosno računalo vrijedno nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog tjedna, na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 34-godišnjakinje, ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko mjeseci, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj, otuđio kamp-prikolicu u vlasništvu 73-godišnjaka, vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U petak, na Obali kralja Petra Krešimira IV u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu korejskog državljanina ukupne vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 25-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U subotu, u Ulici Zinke Kunc u Zadru, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 54-godišnjakinje otuđio zlatninu vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer u ugostiteljskom objektu na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 34-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U subotu, u Kožinu, nepoznati je počinitelj iz dvorišta kuće otuđio bicikl u vlasništvu 32-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.