Crna Kronika

Koliko li je "majstor" ovdje napravio prekršaja?

Koliko li je

Bilo bi interesantno saznati koliko je točno prekršaja napravio vozač bijelog Golfa ovom činom

O vozačkoj nekulturi u cijelom svijetu napisane su brojne knjige, rađene razno-razne studije, rade se brojne kampanje kako bi se situacija barem malo popravila. Ali šipak!

Čitatelj nam je danas poslao fotografiju napravljenu oko podneva na Branimirovoj obali u Zadru u kojoj je bahati "vozač u ranim dvadesetima s jednako toliko starom djevojkom" hladno parkirao svog uglancanog "mezimca" na pola pješaškog prelaza u suprotnom (zabranjenom) smjeru i otišao na kavu ili gdje već. 

I kaže naš čitatelj koji je pio kavu u kavani "Branimir" da "nije to trajalo minutu, dvije već barem desetak minuta, jer kad sam ja odlazio Golf je ostao i dalje parkiran"

U tom periodu prošao je djelatnik Obala i lučica koji se i sam  snebivao, ali budući Golf nije bio parkiran na površini koju oni naplaćuju, samo je odmahnuo rukom i nastavio dalje.

Ne znamo je li kasnije naišao koji policajac da mu zapapri kaznu, a trebala bi zaista biti paprena budući je ovdje napravljeno tko zna koliko prekršaja.

Baš jučer je objavljeno kako je Hrvatska rekorder u broju kazni kojih je u ovom trenutku na snazi više od 10,5 tisuća.Bilo bi lijepo da je ovaj "majstor" popio barem nekoliko njih.  (eZd)


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.