Crna Kronika

Presretač

Zaradili kazne zbog prebrze vožnje na A1

Zaradili kazne zbog prebrze vožnje na A1

U protekla 24 sata, policijski su službenici Postaje prometne policije Zadar, policijskim presretačem snimili tri vozača u znatnom prekoračenju brzine na autocesti A-1.

Tako su jučer, oko 18 sati, između čvora Benkovac i odmorišta Pristeg, policijski službenici snimili 46-godišnjeg slovačkog državljanina kako upravlja Mercedesom slovačkih nacionalnih oznaka, brzinom od 232 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h.

Također su jučer, oko 19 sati, između odmorišta Pristeg i čvora Pirovac, snimili 33-godišnjaka kako upravlja Audijem brzinom od 256 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h.

Noćas, nešto poslije ponoći, između odmorišta Nadin i čvora Zadar-2, snimili su 44-godišnjaka kako upravlja BMW-om austrijskih nacionalnih oznaka, brzinom od 222 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena

Vozačima su na licu mjesta uručeni Obavezni prekršajni nalozi uz novčane kazne od po 3000 kuna te zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od jednog do tri mjeseca.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.