Crna Kronika

Stravična prometna nesreća

Resnik: Automobil se zabio u betonski stup, poginule dvije petnaestogodišnjakinje

Resnik: Automobil se zabio u betonski stup, poginule dvije petnaestogodišnjakinje

Jutros oko 4.45 minuta policijski službenici dobili su dojavu o slijetanju osobnog automobila s kolnika u mjestu Resnik kod Pleternice, a prema prvim informacijama u prometnoj nesreći dvije 15-godišnjakinje su smrtno stradale.

Od 5.05 sati DC38 zatvorena je za promet zbog obavljanja policijskog očevida.

U vozilu su se nalazile još dvije osobe, muška osoba stara 22 godine i ženska osoba stara 20 godina. Oboje su isprva prebačeni u požešku bolnicu.

Automobil sletio s ceste pa se zabio u betonski stup

Prema riječima dežurnog kirurga, traumatologa Drage Gašpara, vozač koji je sudjelovao u prometnoj nesreći zadržan je na liječenju, dok je njegova mlađa suputnica nakon liječničkog pregleda puštena na kućnu njegu.

034portal piše kako je došlo do izlijetanja automobila s ceste, koji se potom zabio u betonski stup elektromreže - pri čemu je vozilo potpuno uništeno.

Smrtno stradale djevojke, porijeklom iz mjesta Milanluga i Čaglina, nakon nesreće su prevezene na Odjel za patologiju i citologiju Opće županijske bolnice Požega.

Više informacija o uzrocima smrti bit će poznato nakon obdukcije.

Mladić se, piše pozega.eu, kretao iz pravca Pleternice prema Buku te je izgubio nadzor nad vozilom. Mještani Čaglina i okolice kazali su da su u vozilu bile dvije sestre, njihova prijateljica i dečko jedne djevojke, koji je upravljao vozilom.

Jedna je sestra poginula u nesreći, a druga je prošla bez ozljeda.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.