Biznis

Kulinarska kreativnost za novo doba

Biogradski ugostitelji uče o tome kako umjetna inteligencija transformira svijet gastronomije

Biogradski ugostitelji uče o tome kako umjetna inteligencija transformira svijet gastronomije

U Biogradu na Moru se 28. i 29. siječnja održava kulinarska radionica na temu ‘Kulinarska kreativnost za novo doba – kako umjetna inteligencija transformira svijet gastronomije’.

Cilj je obuka polaznika za kreativno i inovativno pripremanje jela, te razvoj novih kulinarskih vještina i sposobnosti.

Seminar se održava u suvremeno opremljenoj specijaliziranoj kuhinji/radionici Veleučilišta Baltazar u Biogradu (Šetalište kneza Branimira 30):

– Utorak (28.1) od 17:00 do 20:00 h – Priprema (teorijska objašnjenja) i termička obrada (Sous vide) namirnica
– Srijeda (29.1.) od 09:00 do 12:00 h – Teorijsko predavanje o mogućnosti primjene AI u kulinarstvu i finalizaciji jela te degustacija

Radionicu vodi Branko Ognjenović, majstor kuhar i prof.sr.sc. Drago Ružić, majstor kuhar.

Radionica je ovo namijenjena svim ugostiteljima s biogradskog područja.

Reci što misliš!