Biznis

Frigel d.o.o.

Uspješno održana akcija besplatnog pranja motocikala u Autopraonici Just Wash 7-23

Uspješno održana akcija besplatnog pranja motocikala u Autopraonici Just Wash 7-23
Just Wash 7-23

Autopraonica Just Wash 7-23 u Zadru organizirala je akciju besplatnog pranja motocikala. U nedjelju, u vremenu od 9 do 12 sati, vlasnici motocikala iskoristili su ovu posebnu priliku da besplatno operu svoje dvokotače, a događaj je protekao u izuzetno prijateljskoj i opuštenoj atmosferi.

Autopraonica Just Wash 7-23, smještena u ulici Augustina Kažotića 10 u Zadru, pokazala se kao savršeno mjesto za temeljito pranje motocikala zahvaljujući modernoj opremi koja omogućuje brzo, učinkovito i sigurno pranje. Iako je događaj bio namijenjen motociklistima, Just Wash 7-23 nudi vrhunske usluge pranja i za automobile, bicikle i druga vozila.

kcija besplatnog pranja motocikala u Autopraonici Just Wash 7-23 Akcija besplatnog pranja motocikala u Autopraonici Just Wash 7-23

Motociklisti koji su posjetili autopraonicu imali su priliku isprobati razne programe, od aktivne pjene do voska i ispiranja, čime su svoja vozila pripremili za predstojeće jesenske avanture. Korisnici su dobili i besplatnu kavu i kolače kao mali znak zahvalnosti.

Odaziv na akciju bio je dobar, a zadovoljni sudionici istaknuli su kvalitetu usluga i profesionalnost.

Just Wash 7-23 – Idealno mjesto za pranje svih vozila

Iako je ova akcija bila usmjerena prvenstveno na motocikliste, Just Wash 7-23 nudi savršeno rješenje za pranje svih vozila. Suvremena tehnologija i visokokvalitetni proizvodi omogućuju vam da vaš automobil, motocikl ili bicikl zablista nakon svake posjete. S programima poput aktivne pjene, voska i ispiranja, osigurava da vaša vozila uvijek budu u top formi.

Pratite nas za buduće akcije!

Ova akcija besplatnog pranja motocikala bila je tek prva u nizu planiranih događaja. Ako ste ovaj put propustili priliku, ne brinite! Pratite Autopraonicu Just Wash 7-23 s na društvenim mrežama i web stranici kako biste saznali sve o nadolazećim akcijama, posebnim ponudama i popustima.


Reci što misliš!