Biznis

evo prilike

Top ponuda poslova u Zadru: Zapošljavaju Bauhaus, Hervis, Konzum, Studenac...

Top ponuda poslova u Zadru: Zapošljavaju Bauhaus, Hervis, Konzum, Studenac...

Ako želite efikasno pronaći posao, posjetite posao.hr., tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

Konzum Plus d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž) za rad u Zadru. Potrebna je IV. - VII. stupanj stručne spreme i minimalno 2 godine iskustva u upravljanju maloprodajnim timom. Poslodavac nudi redovita primanja, plaćene troškove prijevoza, dodatke za rad nedjeljom i blagdanom, te brojne beneficije. Prijavite se putem linka do 18.10.2024.

Metro Cash & Carry d.o.o. u Zadru traži Voditelja/Zamjenika odjela voća i povrća. Potrebna je završena srednja škola, 3 godine iskustva, poznavanje engleskog jezika i MS Officea. Nude se atraktivna primanja, kvartalni bonus, plaćeni troškovi prijevoza te dva slobodna dana tjedno. Prijavite se putem linka do 28.9.2024.

Dolex d.o.o. traži Pomoćnika na kamionu (m/ž) za rad u Zadru. Od kandidata se očekuje pomoć u vožnji i operacijama s kamionom, s mogućnošću stalnog radnog odnosa. Poželjno je prethodno iskustvo na sličnim poslovima. Poslodavac nudi stabilan posao. Prijavite se putem linka  do 16.10.2024.

Manpower Hrvatska traži Prodavače na postsezoni (m/ž) za rad preko cijele godine uz obalu Hrvatske i otocima. Nudi se stabilna primanja, plaćeni smještaj, troškovi puta (do 50 € u jednom smjeru), i rad nedjeljom i blagdanima s dodatkom. Prijavite se putem linka do 12.10.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara za viličare (m/ž) za rad Zadarskoj i još dvije županije. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno, stimulativna primanja, stručno školovanje u inozemstvu, terensko vozilo, mobitel i laptop. Prijavite se putem linka do 11.10.2024.

Hervis d.o.o. traži Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Poslodavac nudi fleksibilan raspored, mogućnost rada na 20, 30 ili 40 sati tjedno te besplatno sudjelovanje na sportskim događanjima pod pokroviteljstvom. Prijavite se putem linka do 2.10.2024.

Teampool personal service gmbh traži Električare i elektro pomoćnike (m/ž) za rad u Linzu, Austrija. Nudi se plaća od 2.200 € do 2.700 € neto, plaćeni smještaj, edukacije i događanja za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 31.12.2024

Bauhaus-Zagreb k.d. traži Prodavača  i Prodavača na odjelu krojenja drva (m/ž) za rad u Zadru. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i poznavanje rada na računalu. Poslodavac nudi stalno zaposlenje, popust za zaposlenike te dodatke na plaću, obuku. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

Studenac d.o.o. traži Voditelja područja i Prodavača  (m/ž) za rad u Zadru i još nekoliko županija. Nude se obuke, bonusi, mogućnosti napredovanja, dodatno plaćen rad nedjeljom, naknada za prijevoz i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 29.9.2024. a za Prodavača do 4.10.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Prodajne savjetnike u T-Centru (m/ž) za rad u  Zadru i još nekoliko gradova. Nudi se stimulativna primanja, bonusi, rad u vodećoj telekom kompaniji, i mogućnosti stručnog i osobnog usavršavanja. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.


Reci što misliš!