Biznis

pala odluka

Hrvoje Anić izabran za direktora Turističke zajednice Zadarske županije

Hrvoje Anić izabran za direktora Turističke zajednice Zadarske županije
osobna arhiva

Na sjednici održanoj danas, 19. rujna 2024. godine Turističko vijeće Turističke zajednice Zadarske županije izabralo je Hrvoja Anića za direktora TZ Zadarske županije.

Povjerenstvo, imenovano od strane Turističkog vijeća, provelo je postupak za izbor direktora/direktorice Turističke zajednice Zadarske županije. Kandidati su tijekom intervjua imali 10 minuta za predstavljanje Programa rada te dodatno vrijeme za razgovor s Povjerenstvom prilikom čega je svaki od kandidata odgovarao na sedam istih pitanja.  

Temeljem provedenog bodovanja, Povjerenstvo je Hrvoja Anića jednoglasno predložilo Turističkom vijeću kao najboljeg kandidata, a Turističko vijeće je potom jednoglasno donijelo odluku kojom se Hrvoje Anić imenuje za direktora na mandat od četiri godine. 

Sjednicu Turističkog vijeća vodio je župan Zadarske županije i predsjednik Turističke zajednice Zadarske županije Božidar Longin koji se zahvalio dosadašnjoj direktorici Mihaeli Kadiji na odličnoj suradnji i uspješnom vođenju TZ Zadarske županije proteklih deset godina. 

Novoizabrani direktor Hrvoje Anić rođen je 1976. godine u Zadru. Diplomirao je u Dubrovniku na Fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu te ima više od 20 godina radnog staža na rukovodećim poslovima u turizmu. Profesionalnu karijeru započeo je u Crikvenici u hotelu Mediteran kao direktor hotela. Uslijedio je rad u hotelu Pinija u Petrčanima, također na mjestu direktora hotela te u hotelu Maškovića Han u Vrani. 

Natječaj za izbor direktora TZ Zadarske županije trajao je 14 dana, a rok za prijave istekao je 3. rujna 2024. godine.

Na natječaj je pristiglo sedam prijava koje je pregledalo Povjerenstvo za prikupljanje i analizu prijava na natječaj za direktora/direktorice Turističke zajednice Zadarske županije te obavilo razgovore s kandidatima koji su zadovoljili uvjete iz prijave. 

 


Reci što misliš!