Biznis

Zagrebačka ulica 47

Lider na tržištu Kärcher otvorio novi servisni centar u Zadru

Lider na tržištu Kärcher otvorio novi servisni centar u Zadru
Promo

Kärcher, vodeći pružatelj tehnologije čišćenja, je otvorio vrata svog novog servisnog centra u Zadru, smještenog na adresi Zagrebačka ulica 47.

Svečano otvorenje je obilježeno prisustvom direktorice Kärcher Hrvatska, Georgiane Tudor te Božidara Stambolije, servisnog menadžera, koji su s gostima i partnerima uveličali ovu prigodu.

Otvorenje servisnog centra u Zadru dio je Kärcherove strategije širenja i pozicioniranja tvrtke kao lidera na tržištu sustava i uređaja za čišćenje. Ovim potezom, Kärcher želi pružiti visokokvalitetnu uslugu i ojačati svoj tržišni udio u svakodnevnom pružanju vrhunske podrške svojim kupcima.

Direktorica Kärcher Hrvatska, Georgiana Tudor, istaknula je važnost nove lokacije iz više aspekata: “Uzimajući u obzir centralnu poziciju Zadra, prepoznali smo atraktivan potencijal koji ova regija nudi, posebice u sektoru ugostiteljstva i turizma. Otvaranje nove servisne lokacije omogućuje brz odgovor na potrebe kupaca i pružanje personalizirane podrške. Nastavit ćemo ulagati u razvoj naše mreže podrške i unapređenje naših usluga kako bismo osigurali da ostanemo tvrtka usmjerena na kupce.”, rekla je Tudor.

Direktorica Kärcher Hrvatska, Georgiana Tudor

Božidar Stambolija, servisni manager, također je izrazio zadovoljstvo otvaranjem novog servisnog centra u Zadru: "Novi servisni centar predstavlja predanost pružanju vrhunske usluge našim kupcima. Naš tim stručnih servisera spreman je riješiti sve probleme s uređajima i osigurati da kupci dobiju najbolju te najbržu moguću podršku.”.

Kärcher je renomirani brand za čišćenje s dugom poviješću uspješnosti i inovacija. Obiteljsko poduzeće zapošljava 16.000 ljudi u 83 zemlje i ima 150 podružnica diljem svijeta. Kroz svojih preko 50.000 servisnih centara, Kärcher pruža kontinuiranu i sveobuhvatnu podršku kupcima diljem svijeta. Nova servisna lokacija u Zadru pridružuje se toj mreži servisa na 100 m² moderno uređenog prostora opremljenog najnovijom tehnologijom.

U 2023. godini, Kärcher je ostvario rekordnu prodaju od 3,29 milijarde eura, što svjedoči o izvanrednoj reputaciji i povjerenju koje kupci imaju u njihove proizvode. Kroz svoju liniju proizvoda Home&Garden, Kärcher pruža visokokvalitetna rješenja za čišćenje koje su postala neizostavan dio domaćinstava diljem svijeta. S druge strane, njihova profesionalna linija proizvoda namijenjena je komercijalnim i industrijskim korisnicima te pruža inovativna i učinkovita industrijska rješenja za različite zadatke čišćenja.

Kärcher servis Zadar otvoren je od ponedjeljka do petka, od 8:00 do 16:00 sati, kako bi osigurao stručnu podršku i pružio individualna rješenja za sve potrebe kupaca.


Reci što misliš!