Biznis

promocija uz koncert vojka v

PeTe u limenci: Došao iz Zadra, dobro došao svugdje!

PeTe u limenci: Došao iz Zadra, dobro došao svugdje!

U pravom ljetnom ozračju, u popularnom zadarskom Picnic mingle&fun baru održano je predstavljanje najpoznatijeg zadarskog pića u novom ruhu, PeTe u limenci. Za dobro raspoloženje, osim rashlađenog PeTea, zaslužan je i fantastičan nastup gosta iznenađenja Vojka V.

Uz mnoge Zadrane, u dobroj zabavi uživala su i mnoga poznata lica poput Ivana Šarića, Paule Sikirić i Nevene Dujmović.

Predstavljeno najpoznatije zadarsko piće PeTe u limenci Predstavljeno najpoznatije zadarsko piće PeTe u limenci

Zadrani su tako uz dobro poznate stihove Vojka V i svoj omiljeni PeTe pozdravili novu eru ovog kultnog pića.

PeTe u limenci u samo par mjeseci postao je uistinu hit piće ljeta u kojemu će zasigurno uživati različite generacije, ne samo Zadrana, već i onih koji se tako osjećaju jer je došao iz Zadra, a dobro došao svugdje. 

Jako smo sretni što smo na službenom lansiranju novog PeTea u limenci okupili ovako velik broj Zadranki i Zadrana, ovo i je party za Zadrane i naš zajednički PeTe u limenci koji iz Zadra želimo lansirati u cijelu Hrvatsku, ali i šire te pokazati svima zašto je kombinacija Maraskina Pelinkovca s tonikom nezamjenjiva, neponovljiva i najbolja. Već neko vrijeme proizvod je dostupan na policama i vesele nas iznimno pozitivne reakcije potrošača, vjerujemo u PeTe i sigurni smo da će biti hit piće ovog ljeta”, izjavila je Nina Stanić, direktorica marketinga Stanić grupe.

PeTe u limenci savršen je omjer Maraskina gorkog biljnog likera Pelinkovca, koji u kombinaciji s osvježavajućim notama tonika i kriškom limuna donosi okus Mediterana u čaši.

Za pravo ljetno osvježenje i užitak potrebno je samo sve dobro rashladiti.

Spravljen po originalnoj zadarskoj recepturi, PeTe dolazi u limenci zanimljivog dizajna u kojoj se spaja tradicija i dašak modernoga.

Privlačan izgled savršeno preslikava ono što se krije unutar same limenke.  

Zadrani već dugi niz godina uživaju u ovoj savršenoj kombinaciji, a PeTe je dio uspomena mnogih zadarskih generacija. Sad je vrijeme da i ostatak Hrvatske otkrije i uživa u ovoj savršenoj kombinaciji Maraskina Pelinkovca i osvježavajućeg tonika. 

I zapamtite – We can always do bitter!

 


Reci što misliš!