Biznis

od 13. do 15. lipnja

Na Punta Skali održat će se Break The Ice Forum

Na Punta Skali održat će se Break The Ice Forum

U Falkensteiner resortu Punta Skala se održava MICE radionica Break The Ice Forum za britanske i europske kupce kongresne industrije

Break The Ice Forum je B2B događaj za M.I.C.E. sektor. Radionica manjeg obujma i intimnijeg karaktera koja traje jedan dan i dvije noći, nudi jedinstvenu grupnu koheziju i omogućava ostvarivanje bliskih odnosa sa svim sudionicima.

Uvjereni kako su male grupe od 25 do 35 kupaca i dobavljača najidealnije za "probiti led", organizatori ističu kako, boraveći u istom hotelu, pojedinci imaju priliku istinski se povezati kroz sastanke jedan na jedan, teambuilding aktivnosti, networking večere i večernje zabave.

Raspored radionice tako uključuje dolazak sudionika u četvrtak navečer uz neobavezno i opušteno druženje, večeru i koktele.

Petak ujutro je rezerviran za sastanke jedan na jedan s kupcima/dobavljačima, a nakon toga slijede brojne prilike za networking, ručak, teambuilding aktivnosti, gala večera i zabava.

Organizatori jamče kako se radi o kupcima visoke kvalitete, provjerenim od strane profesionalaca u industriji, a očekuje se 60% britanskih i 40% europskih kupaca. 

Radionica će se održati od 13. do 15. lipnja 2024. godine u Falkensteiner resortu Punta Skala, a hrvatskim dionicima kongresne industrije je do listopada ove godine osiguran popust od 5% na cijene sudjelovanja. Više informacija pronađite na službenoj stranici www.breaktheiceforum.com.


Reci što misliš!