Biznis

22. ožujka

Woman in Adria u Novalji organizira konferenciju za poduzetnice

Woman in Adria u Novalji organizira konferenciju za poduzetnice

Poduzetnice u turizmu! Imate li planove za 22. ožujka 2024.? Ne propustite priliku sudjelovati u Konferenciji za poduzetnice u Novalji.

Women in Adria, organizacija posvećena podršci ženama u poslovnom svijetu, s ponosom najavljuje Konferenciju za poduzetnice koji će se održati 22. ožujka 2024. u Novalji, u suradnji s Turističkom zajednicom grada Novalje.

Ulaz je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, stoga požurite s prijavom! Prijave na link - 22.03.2024. Pag: Konferencija za poduzetnice - Events (womeninadria.com)

Nakon zimskog odmora, vrijeme je da zajedno analiziramo proteklu godinu i pripremimo se za sve izazove koji nas očekuju u 2024. godini. Ovaj događaj je posebno namijenjen poduzetnicama direktno ili indirektno vezanima za turizam te nudi priliku za raspravu o ključnim temama poput pronalaska kvalitetne radne snage, financiranja poduzeća, marketinga i održivog turizma.

Gloria Ćuravić, vlasnica je praonice rublja iWash-uWash. Na konferenciji će ispričati kako je malu praonicu rublja pretvorila u franšizu. Već više od 10 godina uspješno posluje, a krajem prošle godine za svoj je trud, rad i uspješan poslovni model nagrađena nagradom Perspektivna poduzetnica 2023. godine

Mirela Krstulović iz RBA će pružiti sudionicima detaljno pojašnjenje o mogućnostima pristupa povoljnijim izvorima financiranja, s posebnim fokusom na podršku malim poduzetnicama.

Vesna Zubčić je kreativna snaga iza Z Dizajna, obrta koji spaja trgovinu i dizajn. Ona ističe da današnji gosti ne samo da žele udoban krevet i funkcionalnu kupaonicu; oni žude za iskustvom koje će ih oduševiti. Upravo zato je estetski dojam apartmana postao ključni element u stvaranju nezaboravnog boravka.

Panel rasprava će istražiti ključne teme za uspješno vođenje poslovanja, a panelistice će biti Marina Šćiran, direktorica TZ grada Novalje s bogatim iskustvom u turizmu, Kristina Hogge, regionalna voditeljica razvoja poslovanja za Laboro.io, Martina Pernar Škunca, voditeljica marketinga u Paškoj sirani i predsjednica Udruge proizvođača paškog sira, Vlatka Pehar turistički vodič i dobitnica državne nagrade “Čovjek- ključ uspjeha” djelatnik godine u katedgoriji turističkog vodiča te je dobitnica dviju nagrada “Nasmiješeno sunce” i Mirela Krstulović reginoalna SME direktorica u Rba.

Osim što ćete imati priliku čuti iskustva iskusnih poduzetnica i stručnjaka, ovo je izvrsna prilika za stvaranje vrijednih poslovnih kontakata i stjecanje znanja koje će vam pomoći u daljnjem razvoju vašeg poslovanja.

Osigurajte svoje mjesto prijavom na linku - 22.03.2024. Pag: Konferencija za poduzetnice - Events (womeninadria.com)  i pridružite nam se 22. ožujka od 09:30 do 14:00 sati u Poduzetničkom inkubatoru „Ragan“, Novalja.


Reci što misliš!