Biznis

cinaz zadar

Na Narodnom trgu obilježit će se Dan malih poduzetnika uz promociju proizvoda učeničkih zadruga

Na Narodnom trgu obilježit će se Dan malih poduzetnika uz promociju proizvoda učeničkih zadruga

Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ organizira sajam “Dan malih poduzetnika” koji se održava u subotu, 23. ožujka od 10 do 13 sati na Narodnom trgu u Zadru.

Predstavit će se proizvodi učeničkih zadruga s ciljem promicanja poduzetništva i učeničkog zadrugarstva.

Na manifestaciji ćete moći kupiti proizvode učeničkih zadruga poput uskršnjih ukrasa i uskršnjih mini aranžmana, keramičke ukrase, čajeve, maslinovo ulje, proizvode od lavande, slikovnicu „Legenda o maslini“, suvenir sv. Donata u epoksi smoli (i keramički), nakit od konca i ostale dekorativne predmete učenika.

 Aktivnost se organizira u suradnji s Upravnim odjelom za odgoj i školstvo Grada Zadra u sklopu projekta „Mali poduzetnici“ uz financijsku podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja RH.

Projekt "Mali poduzetnici" predstavlja nastavak uspješnih inicijativa s ciljem razvoja poduzetničkih kompetencija djece i mladih iz šest odgojno-obrazovnih ustanova na području Grada Zadra, Zadarske i Šibensko-kninske županije. Projekt je prvenstveno usmjeren  na osnivanje i osnaživanje učeničkih zadruga. 

  Ciljana skupina uključuje djecu i mlade s područja Grada Zadra, Dugog otoka, Grada Benkovca i Grada Knina. Partneri u projektu u šk.god. 2023/2024. su Grad Zadar i 6 osnovnih škola: OŠ Šime Budinić, OŠ Šimuna Kožičića Benje Zadar, OŠ Zadarski otoci, OŠ Petar Lorini Sali, OŠ Benkovac, OŠ Domovinske zahvalnosti Knin.


Reci što misliš!