Biznis

poziv

SOS Dječje selo Hrvatska traži SOS predstavnike

SOS Dječje selo Hrvatska traži SOS predstavnike

SOS Dječje selo Hrvatska tijekom ožujka provodi kampanju zapošljavanja SOS predstavnika za prikupljanje donacija na području Zagreba i okolice

Možete li zamisliti da svakoga dana na posao odlazite s osmijehom na licu, jer znate da radite za viši smisao? Plodove svog rada ubirete zadovoljnim osmijesima i pružanju sretnog djetinjstva onoj djeci koja nisu imala priliku odrastati uz biološke roditelje. Upravo takav posao radi Biljana Bencetić – SOS predstavnica za prikupljanje donacija u SOS Dječjem selu Hrvatska.

Njezina misija na ovoj plemenitoj poziciji započela je prije tri godine: „Javljanjem na oglas kojeg sam vidjela na društvenim mrežama, započela sam svoju priču u SOS Dječjem selu Hrvatska koja i dan danas traje. Posao je to koji me ispunjava, znajući da svojim radom doprinosim širenju pozitivne priče o stvaranju bezbrižnog djetinjstva za svako dijete“, naglašava Biljana te ujedno smatra kako svaka osoba ima nešto plemenito u sebi što je potiče da napravi promjenu u nečijem životu. 

Dinamičan posao SOS predstavnika uključuje direktnu komunikaciju sa građanima na ulicama i gradskim trgovima, što od predstavnika zahtijeva otvorenu komunikaciju, samopouzdanje i predanost radu: „U današnjem užurbanom vremenu, teško je pridobiti nečiju pažnju i zainteresirati osobu za naš rad te za uključenje u 'Klub prijatelja', kroz koji postaju naši redovni mjesečni donatori. Baš zato volim ovaj posao, jer znam da svi zajedno činimo promjenu u životima djece u alternativnoj skrbi“, istaknula je Biljana te pozvala sve zainteresirane da i sami postanu SOS predstavnici te budu promjena koju žele vidjeti u svijetu. 

SOS Dječje selo Hrvatska tijekom ožujka provodi kampanju zapošljavanja SOS predstavnika za prikupljanje donacija na području Zagreba i okolice. Cilj kampanje je informirati građane o radu SOS predstavnika, na koje načine oni mogu pomoći u radu Udruge te kako i sami mogu postati SOS predstavnici. Stoga ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave putem linka SOS predstavnici i postanu promjena u životu potrebite djece.

O Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska

SOS Dječje selo Hrvatska kao neprofitna nevladina udruga djeluje već 32 godine te osigurava najprikladniji, obiteljski oblik skrbi djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi. 

Kroz SOS Dječja sela u Lekeniku i Ladimirevcima te SOS Zajednice mladih u Zagrebu, Osijeku i Velikoj Gorici radimo na zaštiti djece i dječjih prava, jačanju obitelji te im tako osiguravamo sigurno djetinjstvo i kvalitetnu budućnost. 

 


Reci što misliš!