Biznis

prezentacija ponude

Zadarske turističke tvrtke na susretu s partnerima u Oslu

Zadarske turističke tvrtke na susretu s partnerima u Oslu

Predstavnici osam zadarskih turističkih tvrtki sudjelovat će na B2B sastancima s norveškim turoperatorima

Županijska komora Zadar u suradnji s Turističkom zajednicom Zadarske županije, Turističkom zajednicom grada Zadra i Predstavništvom HTZ-a u Skandinaviji organizira idućeg utorka u Oslu u Norveškoj poslovne susrete zadarskih turističkih tvrtki s norveškim partnerima. 

Događaj se organizira povodom uspostave zračne linije Norwegiana na relaciji Zadar - Oslo i Zadar - Kopenhagen od lipnja 2024. godine, a s ciljem pronalaska poslovnih partnera zadarskim turističkim tvrtkama i predstavljanja turističke ponude zadarske regije na norveškom tržištu.

Predstavnici osam zadarskih turističkih tvrtki sudjelovat će na B2B sastancima s norveškim turoperatorima, njih dvadesetak.

Nakon poslovnih razgovora uslijedit će prezentacija turističke ponude Zadarske županije, prezentacija aviokompanije Norwegian te networking druženje. Na događaju će sudjelovati i predstavnici norveških medija.

Organizacija ovog događaja inicijativa je članica Strukovne skupine turističkih agencija Županijske komore Zadar te je od 2017. godine do danas ovakvo predstavljanje uspješno održano na talijanskom, belgijskom, švedskom i danskom tržištu.

 


Reci što misliš!