Biznis

evo detalja

Zadar domaćin ovogodišnjeg susreta maslinara i uljara Noćnjak

Zadar domaćin ovogodišnjeg susreta maslinara i uljara Noćnjak

Zadar će biti domaćin ovogodišnjeg susreta maslinara i uljara Noćnjak. Održat će se u hotelu Kolovare i Benkovcu od 14. do 17. ožujka 2024. godine.

Svečane dodjele održat će se na Noćnjaku u Hotelu Kolovare u Zadru:

15.3.2024. (petak) za otvorena maslinova ulja

16.3.2024. (subota) za pakovine maslinovog ulja i proizvode od masline

Uručenje diploma i medalja organizira se temeljem potvrde Vašeg dolaska na svečanu dodjelu. Za osobno uručenje bit će pročitani i pozvani proizvođači koji potvrde svoj dolazak najkasnije do 1.3.2024. putem maila info@zsd.hr. Oni koji ne dođu na svečanu dodjelu moći će naknadno preuzeti nagradu u Zadružnom savezu Dalmacije.

Pakovine maslinovog ulja i proizvode od masline dostavljene na ocjenjivanje možete predstaviti na Noćnjaku putem izložbenog prostora na Burzi maslinovog ulja. Prijavite se popunjavanjem obrasca Prijava za burzu te njegovim slanjem na mail info@zsd.hr najkasnije do 20.2.2024.  

SAJAM MASLINARSTVA I ULJARSTVA 

Do 20.2.2024. otvorene su prijave za izlagače na Sajmu. Osigurajte svoje mjesto i predstavite tvrtku, proizvode i usluge popunjavanjem Prijave za sajam i promociju i slanjem na info@zsd.hr

Sajam maslinarstva i uljarstva jedan je od važnijih segmenata Noćnjaka, koji je za sve posjetitelje otvoren tijekom trodnevnog programa manifestacije. Na sajmu se predstavljaju tvrtke, proizvodi i usluge vezani za maslinarstvo i uljarstvo, a izložbeni prostori snimaju se za audio-video materijale koji se trajno objavljuju na web stranici i društvenim mrežama organizatora te na Youtube kanalu. 

Organizator Noćnjaka je Zadružni savez Dalmacije - na usluzi je svim zadrugama i zadrugarima ili onima koji to tek namjeravaju postati. 


Reci što misliš!