Biznis

APARTMANICA

Uz preko 40% popusta do vlastitih web stranica za apartmane i kuće za odmor

Uz preko 40% popusta do vlastitih web stranica za apartmane i kuće za odmor

Približava nam se razdoblje najluđih popusta u godini, a priliku koja se ne propušta pripremila je i ekipa Apartmanice čije će se web stranice za apartmane i kuće za odmor u ovom razdoblju moći dobiti po čak preko 40% nižoj cijeni!

 

Ovako odličan popust povodom Black Friday-a odnosi se na kompletnu izradu personaliziranih web stranica za privatni smještaj, upute za samostalno vođenje stranica i kontinuiranu korisničku podršku te cjelogodišnje održavanje stranica, a sve to za samo 349 eura, umjesto redovne cijene od 588 eura. Prilika koju se jednostavno mora uhvatiti, zar ne?

Ove profesionalne web stranice savršen su alat iznajmljivačima koji su svjesni sve veće i jače konkurencije i žele dodatan kanal za promociju i prodaju svog apartmana ili kuće za odmor. Uz oglašavanje putem agencija, rezervacijskih portala i društvenih mreža, web stranice najbolja su garancija vidljivosti vašeg smještaja, a osim što putem njih možete u potpunosti odlučivati na koji će način vaš smještaj biti prezentiran, one omogućuju i direktnu komunikaciju s gostima te znatno povećavaju mogućnost direktnih rezervacija koje, kao što znamo, znače i najveće prihode.

Akcijski paket Apartmanice omogućuje da na web stranice postavite do pet smještajnih objekata (uz nadoplatu moguće je uključiti i dodatne jedinice), a stranice se izrađuju na temelju multifunkcionalnog dizajnerskog predloška koji je krojen po mjeri privatnih iznajmljivača, na način da je korištenje i vođenje stranica iznajmljivačima maksimalno pojednostavljeno, dok su za korisnike stranice atraktivne, pregledne i funkcionalne.

Za svaki se objekt i smještajnu jedinicu navode sve najbitnije značajke, dizajn stranica je responzivan te omogućuje da se web stranica odlično prikazuje na svim vrstama uređaja (računala, mobiteli, tableti…), a uz svaku je smještajnu jedinicu postavljen i cjenik te kalendar raspoloživosti koji je sinkroniziran s ostalim rezervacijskim platformama putem iCal metode.

Osim toga, iskusan tim Apartmanice po kreiranju same stranice uputit će vas kako podesiti web stranicu da bude u skladu sa svi tehničkim standardima koje podržavaju vodeće svjetske internetske tražilice te da si tako osigurate što bolju poziciju na tražilicama.

No, ni to još nije sve, jer jednom kada postanete dio Apartmanica zajednice, osigurat ćete si i kontinuirano informiranje o novostima koje kao iznajmljivač trebate znati, jer ekipa Apartmanice svoje korisnike o tome redovito obavještava, a često pomaže i dodatnim savjetima kojima možete unaprijediti i poboljšati svoje poslovanje. Primjerice, na www.apartmanica.com besplatno možete preuzeti vodič „Kako do direktnih rezervacija“, a tu je i zanimljiv blog s nizom korisnim članaka koji će vam pomoći u postizanju što boljih rezultata.

Razloga za iskoristiti ovu odličnu akciju i više je nego dovoljno, slažete se? Zatražite svoju Black Friday ponudu na www.apartmanica.com/bf2023 i uz uštedu od čak 239 eura spremni dočekajte razdoblje bukiranja sezone 2024. s najboljim web stranicama.


Reci što misliš!