Biznis

Veliko priznanje

Berlin: zlatna medalja za Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje ZLATNO petsto ml iz okolice Zadra

Berlin: zlatna medalja za Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje ZLATNO petsto ml iz okolice Zadra
Orgula

Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje ZLATNO 500 ml osvojilo je zlatnu medalju na jučer zaključenom natjecanju Berlin Global Olive Oil Awards 2023.

Riječ je o prestižnoj europskoj nagradi za maslinova ulja s globalnim dosegom, koju dodjeljuje Berlin Global Olive Oil Awards (Berlin GOOA).

Članovi žirija vrhunski su stručnjaci za hranu i znanstvenici posvećeni vjerodostojnom, transparentnom i pouzdanom ocjenjivanju, a Orgula je ovim zauzela zasluženo mjesto na prestižnoj listi Elite Olive Oils Global.

 

b30c30f9f548c29246dedeaa8bb86a65.jpg?v=2

 

Nagrađeno Orgula ekstra djevičansko maslinovo ulje ZLATNO od 500 ml monosortno je maslinovo ulje dobiveno od sorte oblice iz maslinika blizu Zadra.

Karakteriziraju ga srednje intenzivan miris i okus masline te intenzivna gorčina i pikantnost s notama zelenih badema.

 

- Zlatna medalja osvojena na prestižnom natjecanju u Berlinu priznanje je Orgulinoj posvećenosti stvaranju vrhunskih proizvoda. Ova vrijedna nagrada inspirira nas da nastavimo s rastom, razvojem i istraživanjem novih načina kako bismo zadovoljili sve potrebe tržišta. Ponosno ćemo nastaviti raditi na tome da naši proizvodi budu sinonim za izvrsnost. Berlinsko zlato također nas obvezuje da nastavimo premašivati očekivanja naših potrošača, čije će povjerenje i zadovoljstvo uvijek biti naša glavna motivacija. Zahvaljujemo svima koji su nas podržali na ovom putu, komentirao je Pjero Zekan, vlasnik i direktor tvrtke Orgula.

 

Brojna priznanja i potvrde

Orgula ekstra djevičanska maslinova ulja već četiri godine zaredom najprodavanija su maslinova ulja u Hrvatskoj, što potvrđuju podaci iz NielsenIQ-ova godišnjeg praćenja maloprodajnog tržišta.

Glavna je djelatnost Orgule, tržišnog lidera, prodaja i prerada maslinova ulja, kao i proizvodnja drugih prehrambenih proizvoda namijenjenih gourmet segmentu tržišta.

 

Uz različita maslinova ulja (ekstradjevičanska, BIO maslinovo ulje, aromatizirana ulja), Orgula ima bogat portfelj brojnih drugih proizvoda – od aromatiziranih morskih soli, poput one s crnim tartufom, do raznih balzamskih ocata napravljenih od biranih vinskih sorti.

Osim vlastitih maslinika i prerade, Orgula proizvodi maslinovo ulje i u suradnji s drugim vrhunskim maslinarima.

 

Misija tvrtke je ponuditi visokokvalitetno maslinovo ulje po pristupačnoj cijeni, istovremeno poučavajući o svim njegovim blagodatima.

S obzirom na kvalitetu i širinu asortimana, proizvode Orgula koriste sve generacije te su oni neizostavan i poželjan dio svakodnevne prehrane u svakom kućanstvu.


Reci što misliš!