Biznis

počeo zadar wine festival

Morate doći probati nešto iz izbora čak stotinjak vinarija Hrvatske

Morate doći probati nešto iz izbora čak stotinjak vinarija Hrvatske
Nenad Opačić/SC Višnjik

U dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u petak je otvoren Zadar Wine Festival. Nikad bogatiji kvalitetom i kvantitetom proizvoda, a isto tako, proširen je program i očekuju nas dva koncerta.

Najveći festival vina u Dalmaciji nudi zaista za svakoga po nešto. 

Od sorte do sorte!  Od krajnjeg istoka Hrvatske – Iloka, pa zaokret na Istru, dalje kroz Ravne kotare, Dalmaciju, pa sve do Pelješca. Eno avantura po Hrvatskoj, ali i šire!

Morate doći probati nešto iz izbora čak stotinjak vinarija Hrvatske, a putem distributera na ZWF stigao je i uvozni program vina, te je riječ o cijenjenim vinarijama i vinskim regijama - od Champagne, Burgundije, Njemačke, Austrije...

ZWF je ponovo povezao ljude iz svijeta vina, ugostitelje, hotelijere, vinske znalce... cilj je povezati vinare s ugostiteljima i hotelijerima koji mogu ponuditi proizvod krajnjim korisnicima, no na ZWF su posebno dobro došli i vinoljupci koji tu mogu pronaći za sebe neko novo vino u kojem će uživati ili napokon "spojiti lice" vinara s vinom kojega već poznaju i vole!

Djelić atmosfere s otvorenja donosimo u videu, a kako sati odmiču, "pod pekom" je sve veselije. Ne brinite, ne nedostaje ni hrane (street food ponuda ispred dvorane), a ni glazbe. Sve što vam treba za nezaboravan vikend.

Zadarski vinski festival bit će zatvoren u subotu, 25. ožujka 2023. Organizator je najavio da će prihod od prodanih ulaznica biti namijenjen u humanitarnu svrhu za liječenje djevojčice Lave Petrušić.

Nekoliko važnih obavijesti za posjetitelje:

- PRODAJA ULAZNICA NA ULAZU U DVORANU od 14:00h
- OTVORENJE FESTIVALA od 14:00h
- PARKING GRATIS- ZAPADNA STRANA DVORANE - sjeverna strana će biti zatvorena
- KAUCIJA ZA ČAŠE – 10€
- GARDEROBA - na ulazu gratis
- FOOD CORNER- ISPRED ULAZA U DVORANU od 13:00h - 23:00h
- GLAZBENI PROGRAM – ISPRED DVORANE od 20:30h - 23:00h
 


Reci što misliš!