split, 8. ožujka
Susret ugostitelja, hotelijera, iznajmljivača: Bliži se još jedan GAST
Uoči još jedne turističke sezone i prilike da hrvatska turistička ponuda zasja u punom sjaju, održava se 27. međunarodni sajam GAST 2023 – centralno mjesto okupljanja ciljane publike, poput vlasnika restorana, hotela i obiteljskih hotela, malih iznajmljivača te ugostiteljskih objekata iz Dalmacije.
GAST 2023 održava se od 08. do 11. 03. 2023. u Športskom centru Gripe, Split.
Ukoliko želite iskušati snage sa konkurencijom, plasirati nove proizvode, pokazati ono najbolje što imate, osvojiti novi tržišni prostor, pronaći nove partnere i učvrstiti odnose sa postojećima, sajam GAST 2023 kvalitetom svojih izložaka i bogatim stručnim programom konferencija i radionica omogućava da budete dio najznačajnijeg, vodećeg gastronomskog i turističkog događaja u Hrvatskoj, da ostvarite svoj poslovni potencijal te sudjelujete u stručno vođenoj medijskoj kampanji.
Radno vrijeme sajma je od 9.30 do 19.00 sati (srijeda-petak). U subotu od 9:30 do 18:00, a blagajna od 9:30 do 16:00 sati.
“Kako (p)ostati održivi Dalmatia Green iznajmljivač?” naziv je edukacije koju 08. ožujka 2023. godine s početkom u 11.00 sati, na sajmu GAST 2023 (Športski centar Gripe, Split) suorganiziraju udruga Sunce i Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Split. Edukacija je namijenjena svim iznajmljivačima koji svoju turističku ponudu žele istaknuti u moru turističkih objekata i pružiti jedinstven boravak gostima u skladu s prirodom i lokalnom zajednicom i žele naučiti kako opremiti svoje turističke objekte na dugoročno održiv i okolišno odgovoran način.
Sajam GAST 2023 obuhvaća niz specijaliziranih sajmova:
27. Međunarodni sajam prehrane
27. Međunarodni sajam pića
27. Međunarodni sajam hotelske i ugostiteljske opreme
27. Međunarodni sajam vina – Dionizijana
19. Međunarodni sajam namještaja – Furnitura
17. Međunarodni sajam kave
7. Međunarodni sajam sladoleda, slastica i pekarskih proizvoda
Sajam GAST 2023, kao i prethodnih godina, prati niz zanimljivih događanja:
11. Turistička mreža
Splitska gastro scena – gastro noviteti za turističku
sezonu
Svakodnevni Show Cooking
Slastičarske radionice
Vođene vinske radionice
Barmen Show
Kuharski humanitarni show: “Poznati u kuhinji”
Vezane vijesti
-
U petak, 13. prosinca, Zimski park na Višnjiku zasjao je u blagdanskom duhu uz dolazak Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske.
-
Projekt koji prati velebitske pastire od prapovijesti do danas zaokružen je dokumentarnim fotografijama Marka-Lorenza Blaslova!
-
Atmosfera na Trgu Petra Krešimira IV bila je ispunjena toplinom, zajedništvom i radošću, a doček Svete Lucije postao je još jedan nezaboravan trenutak u adventskom kalendaru Paga
-
Djelomice sunčano uz više oblaka u prvom dijelu dana, osobito ujutro na jugu Jadrana gdje će još mjestimice padati kiša.
Izdvojeno
-
Djelomice sunčano uz više oblaka u prvom dijelu dana, osobito ujutro na jugu Jadrana gdje će još mjestimice padati kiša.
-
Topla čokolada jedan je od omiljenijih toplih napitaka diljem svijeta, posebno u hladnim zimskim mjesecima. Bogatog, kremastog okusa i intenzivnog mirisa čokolade, ovaj napitak pruža utjehu i toplinu te budi osjećaj nostalgije i zadovoljstva.
-
Jeste za šah i pivo? Red izazova i red opuštanja uz pivo u pogonu pivovare? Poklonite sebi i svojima jedan 'Christmas chess challenge' i zaigrajte šah s bivšim prvakom Hrvatske!
-
U petak, 13. prosinca, Zimski park na Višnjiku zasjao je u blagdanskom duhu uz dolazak Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske.
Reci što misliš!