Biznis

čovjek ključ uspjeha

Hrvatska turistička zajednica otvorila prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade

Hrvatska turistička zajednica otvorila prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade
HTZ

Hrvatska turistička zajednica otvorila je online prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade, koje će se i ove godine dodjeljivati u sklopu manifestacije Dani hrvatskog turizma, tradicionalnog susreta turističkih djelatnika i svih dionika turističkog sustava Hrvatske.

Prijave su otvorene za nagrade u kategorijama za najbolju destinaciju godine, događaj godine, kulturnu atrakciju godine, prirodnu atrakciju godine te za jedinstveni gastronomski doživljaj godine

Prijave se zaprimaju i za nagradu Ljudi u turizmu, a u sklopu koje se dodjeljuje Godišnja nagrada „Anton Štifanić“Nagrada za životno djelo te nagrada „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“.

Dodajmo kako je rok za podnošenje kandidatura petak, 12. kolovoz 2022., uz napomenu kako se prijave za Godišnju nagradu „Anton Štifanić“ i Nagradu za životno djelo zaprimaju do srijede, 31. kolovoza 2022.

Podnošenje kandidatura obavlja se isključivo putem online prijavnica dostupnih na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice, a više informacija o prijavama moguće je dobiti putem maila nagrade@htz.hr.   


Reci što misliš!