Biznis

Moja Zubna

Četkica za zube od bambusa - čini li zaista razliku?

Četkica za zube od bambusa - čini li zaista razliku?

Svakim danom možemo vidjeti novi napredak u svijetu, ali po putu ponekad zaboravljamo zbog čega toliko napredujemo, gdje toliko žurimo i zašto se toliko udaljavamo od prirode?

Priroda je upravo ta koja nam svima čuva leđa, a mi nerijetko na to zaboravljamo te ju činimo sve krhkijom i zagađenijom.

Još uvijek nije kasno i još uvijek imamo vremena napraviti pozitivne promjene! Krenemo li sami od sebe i okrenemo li se alternativnijim načinima života koji štite naš planet, zajedno ćemo napraviti pozitivne korake koji uistinu čine razliku. Svi zajedno možemo ići prema istom cilju a to je očuvati okoliš.

Moja Zubna novi je brend koji upravo ima takav cilj - osvijestiti građane kako malim promjenama u svojim rutinama mogu pozitivno djelovati. Moja Zubna kreirana je kako bi popularizirala i povećala prisutnost četkica rađenih od bambusa - najbolje održive alternative.

Naime, Jadran je pretrpan plastikom. Jeste li znali koliko je opasno onečišćenje plastikom i drugim otpadom te koliko šteti cijelom ekosustavu, prirodi i životima bespomoćnih životinja? Sigurno niste znali ni koliko negativno ono djeluje na zdravlje samih ljudi. Dio nas je svjestan problema i spreman je poduzeti akciju.

Konkretno, projekt Moja Zubna ima za cilj smanjiti onečišćenje plastikom i podržati različite inicijative usmjerene na čišćenje mora i okoliša. Jedan od prvih, a malih i jednostavnih koraka, je zamjena plastičnih zubnih četkica onima od bambusa kako bi smanjili dnevnu upotrebu plastike.

Vjerojatno se pitate zašto baš bambus zubna četkica?

  • Bambus sadrži antibakterijska svojstva koja povoljno utječu na našu zubnu šupljinu
  • Drška ove četkice napravljena je od 100% razgradivog materijala
  • Minimalistički dizajn čini ju estetski lijepom
  • Svaka četkica pakirana je u omotu od recikliranog papira
  • Nježna najlonska vlakna ove četkice bez BPA najbolji su izbor za njegu desni
  • Cjenovno je prihvatljivija

Inovativnost brenda Moja Zubna je, osim u kreiranju načina za što bolje i lakše ekološko djelovanje, i model mjesečne i dvomjesečne pretplate na ovu bambus četkicu. Svaki ili svako drugi mjesec u poštanski sandučić vam dolazi nova četkica. Ako živite u paru ili ste pak obitelj, možete naručiti pretplatu za svakog člana. Jednim klikom možete maknuti jednu brigu s glave - redovito mijenjanje četkica za zube koje je od velike važnosti za oralnu higijenu.

Nažalost, ljudi, koji čine minimalan postotak živih bića na Zemlji, su oni koji najviše narušavaju njenu stabilnost i mogućnost da nam bude dom dok je god to moguće. Ako promjenu možete započeti jednom četkicom za zube, zašto ne početi od tog tako sitnog, ali opet vrlo bitnog koraka?


Reci što misliš!