Biznis

27. i 28. svibnja

Adriatic Expo - Prvi specijalizirani sajam nekretnina uskoro u Opatiji

Adriatic Expo - Prvi specijalizirani sajam nekretnina  uskoro u Opatiji

Vodeće hrvatske agencije, developeri i investitori okupit će se u petak, 27. i subotu, 28. svibnja u Opatiji, na prvom specijaliziranom sajmu nekretnina Adriatic Expo. Na sajmu će biti predstavljeno više od 1.000 nekretnina, 300 projekata te aktualne brownfield i greenfield investicije

Današnje je tržište nekretnina dinamično i kontinuirano se mijenja, pa je više nego ikada prije potrebna suradnja između svih njegovih ključnih dionika, ne samo na razini Hrvatske, već i na razini cijele Europe.

S ciljem da postane platforma za povezivanje, umrežavanje, razmjenu informacija te osobni susret s potencijalnim kupcima, najavljeno je prvo izdanje specijaliziranog sajma za nekretnine Adriatic Expo, koji će se održati u petak, 27. i subotu, 28. svibnja u velikoj kongresnoj dvorani hotela Ambasador u Opatiji.

MJESTO ZA POVEZIVANJE I NOVE KONTAKTE

Adriatic Expo će na jednom mjestu okupiti neke od najvažnijih agencija za nekretnine, developere, konzultante i investitore koji definiraju trendove i ponudu na ovom rastućem tržištu. Poseban naglasak biti će na nekretninama u turizmu, od vila i kuća za odmor, apartmana, sve do hotela, kampova i ugostiteljskih objekata na Kvarneru, u Istri i Dalmaciji. Na sajmu će biti predstavljeno više od 1.000 dostupnih nekretnina, a neki od najvažnijih brownfield i greenfield projekata imat će svoju premijeru.

- Adriatic Expo je zamišljen kao jedinstveno mjesto gdje će posjetitelji imati priliku saznati sve ono što ih zanima kada se radi o investicijama u nekretnine. Tu je i osobni susret s agencijama koje ih mogu savjetovati oko kupnje ili prodaje nekretnine ili preuzeti vođenje tih poslova. Vodeći developeri predstaviti će nove nekretninske projekte poslovne, rezidencijalne ili turističke namjene koje razvijaju diljem Hrvatske, čime će posjetitelji dobiti uvid u potencijale za buduća ulaganja. Pridružit će nam se i konzultantske tvrtke kao i one koje se bave upravljanjem i održavanjem nekretnina, pa vjerujemo da će prvo izdanje sajma Adriatic Expo generirati konkretne priliku za nove poslove, stvoriti jasnu sliku stanja i trendova na tržištu i biti kvalitetna podloga za buduće
odluke o investicijama i širenju poslovanja - najavio je direktor i organizator sajma Adriano Požarić.

Osim izložbenog dijela na kojem će se predstaviti 30-ak izlagača, sajam će imati i konferencijski dio koji organizira Hrvatska gospodarska komora, a koji će se održati u petak 27. svibnja s temom Real estate trendovi. Kroz tri aktivna panela obraditi će se teme ulaska u Eurozonu i značenje toga za tržište nekretnina u Hrvatskoj, predstaviti će se nekretnine i projekti u turizmu te će biti riječi o marketingu na tržištu nekretnina.
Sajam se u petak 27. svibnja održava od 10 do 18:30 sati, i subotu 28. svibnja od 10 do 16:30 sati, a za posjet sajmu ulaznice se mogu kupiti na stranici www.adriaticexpo.com.

 


Reci što misliš!