Biznis

tjedna ponuda

Ponuda poslova u Zadarskoj županiji: Zapošljavaju Orion, Falkensteiner Hotel & Residences, Tepih centar

Ponuda poslova u Zadarskoj županiji: Zapošljavaju Orion, Falkensteiner Hotel & Residences, Tepih centar

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima.

Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika.

Kamp Šimuni d.o.o. traži djelatnike na sljedećim pozicijama: Informator (m/ž), Recepcioner (m/ž), Portir (m/ž). Rad se izvršava na otoku Pagu. Poslodavac će djelatnicima osigurati smještaj i hranu. Prijave se zaprimaju do 21.02.2022. putem brze prijave

Orion d.o.o. traži Vozača / Dostavljača – C kategorija (m/ž). Rad se izvršava na području Hrvatske, EU, BiH, Srbije. Poslodavac nudi stalni radni odnos, stimulativna primanja, plaćene putne troškove, naknadu za topli obrok i dnevnice. Prijaviti se možete do 16.02.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Falkensteiner Hotel & Residences zapošljava na pozicije: Spasilac na plaži (m/ž), Pool boy (m/ž). Mjesto rada su Petrčane. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad, timski rad u stimulativnom okruženju te posebne uvjete korištenja usluga u svim Falkensteiner hotelima. Prijave se zaprimaju do 07.03. 2022. putem brze prijave.

Tepih Centar d.o.o. traži Krojačicu /šivačicu zavjesa na odjelu tekstila (m/ž). Rad se izvršava u Zadru. Traži se osoba sa iskustvo u krojenju i šivanju ili želi naučiti krojiti i šivati kroz edukaciju koju će kandidatima omogućiti poslodavac. Prijavite se do 15.02.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

Kamp Šimuni d.o.o. započeo je pripreme za novu sezonu te zapošljava na sljedećim pozicijama: Kuhar (m/ž), Slastičar (m/ž), Konobar (m/ž), Pomoćni kuhar (m/ž) i Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž). Mjesto rada je Kamp Šimuni, Otok Pag. Prijavite se do 28.02.2022. putem brze prijave.

Lotos turistička agencija d.o.o. zapošljava Prodavača u suvenirnici i web shopu (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok za prijavu je 31.03.2022. Posao uključuje izradu i prodaju nakita u trgovini i web shopu. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Hervis d.o.o. traži Servisera / Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Prijaviti se možete do 13.02.2022. Radna pozicija uključuje servis bicikala i skijaške opreme, montažu i savjetovanje kupaca. Prijavite se putem linka.

Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr


Reci što misliš!