Biznis

zadarska županija

Zapošljavaju Falkensteiner, kamp Šimuni, Tifon, McDonald's

Zapošljavaju Falkensteiner, kamp Šimuni, Tifon, McDonald's

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave!

Sretno!

Metro Chas & Carry d.o.o. zapošljava Prodajnog predstavnika HoReCa (m/ž) u Zadru. Prijave se zaprimaju do 02.02.2022. Posao uključuje svakodnevne komercijalne kontakte i obilaske kupaca te registraciju novih i praćenje prometa dodijeljenih kupaca. Prijavite se putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika u restoranu (m/ž) u Zadru. Prijave se zaprimaju do 04.02.2022.Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, plaćene troškove prijevoza te dodatke za rad noću, nedjeljom i praznikom. Prijavite se putem brze prijave.

Čokoland d.o.o. traži trgovačkog predstavnika (m/ž) za izvršavanje rada na području cijele Hrvatske. Prijaviti se možete do 01.02.2022. Traži se kandidat sa izvrsnim prodajnim vještinama, koji je spreman na terenski rad. Prijave se zaprimaju brzo i jednostavno putem brze prijave.

Falkensteiner Hotel & Residences zapošljava Wellness terapeuta / Masera (m/ž) u Zadru. Prijaviti se možete do 17.02.2022. Traži se kandidat s 2 godine radnog iskustva i završenom srednjom stručnom spremom medicinskog ili kozmetičkog usjmejrenja. Prijavite se lako i jednostavno putem brze prijave.

Gi froup Staffing Solutions d.o.o. zapošljava tehničkog agenta sa znanjem njemačkog jezika (m/ž). Rad se izvršava iz udobnosti vlastitog doma. Potrebne su dobre komunikacijske i organizacijske vještine te napredno poznavanje njemačkog jezika. Prijaviti se možete do 04.02.2022. putem linka.

Tifon d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada su Jasenice, a rok za prijavu je 31.01.2022. Poslodavac nudi dinamičan posao uz stimulativna primanja i plaćene troškove prijevoza te dodatke za noćni rad, rad nedjeljom i praznicima. Prijavite se putem brze prijave.

Kamp Šimuni d.o.o. započeo je pripreme za novu sezonu te zapošljava na sljedećim pozicijama: Kuhar (m/ž), Slastičar (m/ž), Konobar (m/ž), Pomoćni kuhar (m/ž) i Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž). Mjesto rada je Kamp Šimuni, Otok Pag. Prijavite se do 28.02.2022. putem brze prijave.

Gi froup Staffing Solutions d.o.o. zapošljava na poziciju Customer Service Representative (m/f). Nude mogućnost rada od kuće, a prijaviti se možete do 04.02.2022. Od kandidata se traži komunikativnost, proaktivnost i komunikativno znanje njemačkog jezika. Prijave se zaprimaju putem linka.

DI Maris d.o.o. zapošljava Voditelja prodaje (m/ž) u Zadru. Prijave se zaprimaju do 31.01.2022. Traži se kandidat sa završenom minimalno višom stručnom spremom i 1 godinom radnog iskustva, spreman na terenski rad. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž) u Zadru. Prijave traju do 31.01.2022. Poslodavac nudi dodatna stimulativna primanja, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, rad u ugodnoj atmosferi te mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!


Reci što misliš!