Biznis

mali pregled

Tjedna ponuda poslova u Zadru i Zadarskoj županiji

Tjedna ponuda poslova u Zadru i Zadarskoj županiji

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, nepropustite priliku i prijavite se!

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži operatera / blagajnika (m/ž) u kladionici. Mjesto rada je Zadar, a rok za prijavu je 11.12.2021. Glavni zadatak na ovome radnom mjestu je primanje uplata igrača i izdavanje listića igračima. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave na linku.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. zapošljava seniora knjigovođu (m/ž) u Zadru. Prijaviti se možete do 30.12.2021. Knadidat mora imati minimalno 4 godine radnog iskustva, srednju ili višu stručnu spremu ekonomskog ili matematičkog smjera te se izvrsno snalaziti u programima poput Worda, Excela te Outloooka. Prijave se zapirmaju putem linka.

STUDENAC d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Vlašićima. Na natječaj se možete prijaviti do 15.12.2021. Novozaposleni će obavljati poslove slaganja robe, kontrole kvalitete i roka trajanja robe te će biti zadužen za rad na blagajni. Kako se prijaviti saznjate ovdje.

GHV SISTEM d.o.o. traži instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž). Područje rada je Zadar, a zainteresirani se mogu prijaviti do 30.12.2021. Posao zahtijeva ugradnju i servis uređaja za grijanje i hlađenje. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

CVITANOVIĆ d.o.o. zapošljava trgovačkog putnika (m/ž) na području Zadra. Kandidat mora imati položeni vozački ispit B kategorije kako bi mogao obilaziti postojeće i pronalaziti nove klijente. Informacije potrebene za prijavu dostupne su na linku.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava električara (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok za prijavu je 15.12.2021. Poslodavac traži dvije osobe za rad sa završenom srednjom ili višom stručnom spremom tehničkog smjera. Prijaviti se možete brzo i jednostavnom putem brze prijave.

NOVI IZBOR d.o.o. traži inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok za prijavu je 12.12.2021. Kandidat mora biti sposoban za rukovođenje radova na gradilištu i izradu građevinske knjige te je potrebno 3 godine radnog iskustva. Više informacija za prijavu pronađite na linku.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. traži agenta u rezervacijskom centru (m/ž) u Zadru. Posao obuhvaća odgovaranje na telefonske i pismene upite i rezervacije te kontakt s gostima. Prijave se zaprimaju do 15.12.2021. putem linka.

DJEČJI VRTIĆ PAŠKI MALIŠANI traži logopeda (m/ž). Mjesto rada je Pag. Prijave se zaprimaju do 16.12.2021. Sve informacije vezane za najtečaj te podatke potrebne za prijavu potražite na linku.

Camaloon zapošljava content writer for UK market (m/f). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuje priprema dobro strukturiranih skica sa smjernicama SEO-a pomoću sustava za upravljanje sadržajem, lektoriranje i uređivanje objava na blogu  te koordinacija s marketinškim i dizajnerskim timom. Prijave traju do 11.12.2021. i zaprimaju se putem linka.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!


Reci što misliš!