Biznis

16. i 17. rujna online i u Šibeniku

HGK Zadar poziva na konferenciju Podržimo održivo

HGK Zadar poziva na konferenciju Podržimo održivo

HGK Zadar poziva na konferenciju Podržimo održivo_2021. u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, koja će se održati 16. i 17. rujna online i u Šibeniku (Kuća umjetnosti Arsen).

Prvoga dana konferencije, 16. rujna s početkom u 16 sati, prisutnima će se uvodno obratiti direktorica Sektora za industriju i održivi razvoj HGK Marija Šćulac Domac, veleposlanica Japana u RH Nj. E. Misako Kaji, gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić i zamjenica župana Šibensko-kninske županije Iris Ukić Kotarac. Prvi dan konferencije posvećen je ulozi djece, mladih i lokalne zajednice u održivosti.

Drugi dan konferencije posvećen je ulozi poslovne zajednice u održivosti i komunikaciji održivosti – 17. rujna s početkom u 10 sati prisutnima će se uvodno obratiti potpredsjednik HGK za industriju i održivi razvoj Tomislav Radoš, veleposlanica Kraljevine Švedske u RH Nj. E. Diana Helen Madunić, voditelj Predstavništva EK u Hrvatskoj Ognian Zlatev, ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić i izaslanik predsjednika RH Julije Domac.

S obzirom na preporuke održavanja javnih događanja i okupljanja, ljubazno molimo predstavnike medija da svoj dolazak na konferenciju potvrde do 15. rujna do 17 sati na e-mail osj@hgk.hr uz informaciju o broju osoba koje će prisustvovati te danu konferencije kojemu će prisustvovati.

Više informacija o programu konferencije i govornicima dostupno je i na službenoj stranici konferencije.


Reci što misliš!