Biznis

Roto dinamic

Roto svijet pića Novalja ponovno otvara svoja vrata!

Roto svijet pića Novalja ponovno otvara svoja vrata!
Promo

Sve ljubitelje finih pića razveseliti će informacija da je Roto svijet pića ponovno otvorio svoja vrata u Novalji

Nakon nešto više od 4 mjeseca uređivanja, prodajni prostor zasjao je u novom ruhu na dobro poznatoj adresi Slatinska bb, u Novalji. Preuređenje diskonta u Novalji nastavak je projekta razvijanja postojeće i širenja maloprodajne mreže nacionalnog distributera pića Roto dinamic.

Poslovnica je uređena u skladu s konceptom ''Zabava je ozbiljan posao'' čiji je cilj prostor oplemeniti modernim, urbanim elementima stvarajući emocionalnu povezanost kupca i prostora, čineći proces kupnje što ugodnijim iskustvom. Osim poslovnicom u Novalji, Roto dinamic se ponosi s 22 poslovnice u Hrvatskoj, a na hrvatskom primorju ističe se ona u Zadru na adresi Marka Marulića 2.

U novouređenom prodajnom prostoru u Novalji kupci će moći pronaći atraktivan asortiman najboljih domaćih i stranih vina te jakih alkoholnih pića, komercijalnih i craft piva te raznih sokova, a tu su i dodaci potrebnu za svaku zabavu – začine za gin&tonic, koktel asortiman, grickalice te sladoled.  

Unutar prodajnog prostora koji se prostire na više od 400m2 nalazi se i rashladna komora gdje možete preuzeti pića ohlađena i spremna za konzumaciju, a tijekom cijele godine možete kupiti i led u vrećama za svaku zabavu.

Iz široke palete proizvoda koju možete pronaći na policama potrebno je izdvojiti ekskluzivni asortiman Roto dinamica, posebice pjenušava vina i prosecco talijanske vinarije Astorije, premium Panarea, Alkkemist i Woodland gin te organski i prirodni Luscombe tonici.

Vina vinarija Montes i Kaiken biti će savršena za sve vinoljupce koje vole isprobavati vina dalekih terroira, a piva bavarskih pivovara Erdinger i Stiftung za sve pivoljupce željne izvrsne njemačke tradicionalne recepture.

Široka ponuda pića, diskontne cijene i  top akcije tijekom cijele godine izvrstan su izbor i za sve ugostitelje koji osim pića, u diskontu mogu kupiti i profesionanu opremu za čišćenje, čaše i dodatni asortiman koji je potreban svakom ugostiteljskom objektu.

Roto svijet pića u Novalji otvara svoja vrata 8. lipnja, na adresi Slatinska bb, a radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje od 07:00h do 21:00h.


Reci što misliš!