Biznis

prijave do 3. veljače

TZ Zadarske županije: Objavljen javni poziv za udruženo oglašavanje u 2021. godini

TZ Zadarske županije: Objavljen javni poziv za udruženo oglašavanje u 2021. godini
Dino Stanin/PIXSELL

Turistička zajednica Zadarske županije objavila je Javni poziv za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora koji obuhvaća promociju smještajne i ostalih oblika turističke ponude destinacije.

Riječ je o javom pozivu putem kojeg ostvarujemo ključne suradnje s partnerima u promociji turizma Zadarske županije. Navedeni poziv, uz već dva prethodno objavljena (za događanja i DMK), objavljujemo s ciljem što kvalitetnije promidžbe ove 2021. godine koja će biti izuzetno zahtjevna. Stoga je važnije nego ikada usmjeriti sredstava i promidžbu u zajedničke programe, ključna tržišta i boriti se za svakog gosta. Očekujemo kvalitetne medija-planove i odlične zajedničke kampanje sustava turističkih zajednica i privatnog sektora“, izjavila je direktorica Mihaela Kadija.

Javni poziv za udruženo oglašavanje u 2021. godini upućen je subjektima privatnog sektora, a suradnja s odabranim partnerom ima cilj podići svjesnost o brendu Zadarska regija/Zadar Region na odabranom strateškom tržištu kroz oglašavanje na društvenim mrežama, putem online medija, radijskog, televizijskog i vanjskog oglašavanja te oglašavanja u tisku. 

Krajnji rok za podnošenje svih prijava je srijeda, 3. veljače 2021. godine.

Predmetni javni poziv objavljen je na web stranicama Turističke zajednice Zadarske županije, a dostupan je putem ove poveznice.


Reci što misliš!