Biznis

htz izvjestio

Izabrani dobitnici magičnog putovanja Hrvatskom u 2021.

Izabrani dobitnici magičnog putovanja Hrvatskom u 2021.

Hrvatska turistička zajednica je u sklopu aktualne komunikacijske platforme „Croatia Full of Magic“ na društvenim mrežama Facebook i Instagram provela dva kreativna natječaja i to „Christmas Giveaway“ na 11 inozemnih tržišta te „Osmisli kreativan itinerer“ na domaćem tržištu.

Oba su natječaja pobudila iznimno veliki interes i angažman domaćih i inozemnih pratitelja s obzirom da je glavna nagrada natječaja bila putovanje Hrvatskom u 2021. godini. 

„Komunikacijska platforma Croatia Full of Magic na društvenim mrežama postiže odlične rezultate što potvrđuje i velik broj prijava na kreativne natječaje. Fokus nam je, uz domaće tržište, bio i na tržištima Velike Britanije, Belgije, Njemačke, Austrije, Švicarske, Francuske, Švedske, Norveške, Češke, Slovačke i Mađarske. Sredinom siječnja krećemo s provedbom nove online kampanje Croatia Full of New Beginnings s oznakom #CroatiaWishList2021. Riječ je o kampanji koja će biti aktivna do sredine veljače, fokus će biti na čak 18 tržišta, a kampanja će za cilj imati skretanje pozornosti na Hrvatsku kroz nove početke i nove lijepe i pozitivne želje u 2021. godini“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, koji je uputio iskrene čestitke svim dobitnicima zimskog kreativnog natječaja.

Naime, nakon pregleda velikog broja originalnih pristiglih objava, stručni žiri unutar HTZ-a izabrao je Christiana Zeitlbergera iz Austrije kao pobjednika natječaja na inozemnim tržištima koji je osvojio glavnu nagradu koja uključuje petodnevno putovanje za dvije osobe u Hrvatskoj. U svojoj objavi Zeitlberger je posebno izdvojio boravak u Zagrebu i okolici, ali i na hrvatskim otocima. „Obožavam miris kremšnite u Samoboru, slani povjetarac uz more i miris borova. Volim ploviti otocima i istraživati otok Pag motorom. Hrvatska kombinira opuštenost, ljubaznost i dobrobit – ostvaruje snove“, istaknuo je Christian kojeg u 2021. čeka nova nezaboravna avantura u Hrvatskoj.

Glavne nagrade u sklopu natječaja na domaćem tržištu, koje uključuju vikend boravak u hotelu Frankopan u Ogulinu te na ranču Ramarin u Slavonskom Brodu, pobjednicima nagradnog natječaja projekta #prviput, odlaze Sanji Zeravici, koja je u svojoj objavi opisala jedinstveno iskustvo aktivnog odmora koje uključuje višednevno hodanje te Lidiji Filipec Stanislav, koja je istaknula svoju ljubav prema dvorcima i gradovima na Kvarneru.

Podsjetimo, komunikacijska platforma „Croatia Full of Magic“ za cilj ima održavanje prisutnosti i vidljivosti Hrvatske na najvažnijim emitivnim tržištima kroz približavanje prirodnih ljepota i raznolikosti hrvatskih destinacija u zimskom razdoblju. Cilj je kroz atraktivne kadrove brojnim pratiteljima na društvenim mrežama Hrvatsku približiti kao „top of mind“ destinaciju koju će uskoro ponovno ili po prvi puta posjetiti.

 


Reci što misliš!